צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-01-09, 15:04   #41
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

[quote=האדמור;754790]
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לifbb לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

לא מסכים איתך! מי שלא מתחרה לא משקיע?! לא מתאמן חזק?! לא אוכל כמו שצריך?! לא ישן כמו שצריך?! לא קורע את עצמו?! אולי הוא לא עושה את הדיאטה לתחרות כי אין לו צורך לרדת ל-4% אז מה הוא לא מוערך כי הוא לא מתחרה?!
לא הבנתה את מה שרשמתי אחי,לא הבנתה את הכוונה של ההודעה שלי בקטנה אני עצבני אין לי כוח להתווכח דבר אם הניגרי בטלפון הוא יסביר לך.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט