צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-01-09, 01:16   #37
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי האדמור צפה בהודעה
ציטוט של מה שכותב הניגרי "ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה"

ניגרי אתה בכלל לא צודק!!! אני לא מסכים איתך! זה שבנאדם לא מתחרה לא מונע ממנו להיות B.B!!! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו ללא מקצועי! זה שהוא לא מתחרה לא הופך אותו לפחות מוערך! זה שהוא לא מתחרה לא אומר שהוא ברמה נמוכה! אחי אני ממש לא מסכים למה שאתה חושב! יש המון מפתחי גוף שלא מתחרים ויש לתת להם את הכבוד על העיסוק בתחום וכן הם ספורטאים וכן הם מקצוענים וכן הם מוערכים והגיעו לרמות גבוהות מאוד רק שפשוט תחום והעיסוק בתחרות לא מעניין אותם אז מה הם לא מהמשפחה שלנו?!

חברים אני דורש תגובות לדברי הניגרי שלדעתי הוא הגזים ושם בצד ובפינה את אלו שלא מעוניינים להתחרות.
תאמת אחי אני לא חושב שהניגרי בא בקטע שמי שמתחרה הוא ספורטאי יותר טוב אחרי הכל...לא חסרים ליצנים למשל כמו היורי הזה מעפולה (שטוען שאין לי שרירים ואין כלום חחח חבל שאני פי 4 גדול ממנו וגם הגעתי יותר חטוב ממנו לתחרותוכמה שאני מעריך את שי המתחרה שלו אותו אני לא סובל) שאחרי שהתחרה כלכך הרבה זמן בנאבא וכל פעם קיבל מקומות נמוכים והמקום הכי גבוה שהוא קיבל זה שלישי ברח לIFBB לאדון סאדאם חוסיין והתחרה שם ואלי האנה נתן לי בעיטה בטוחאס והעיף אותו מיאגוד נאבא
אבל הניגרי מנסה להגיד שלפני שאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף מבלי להתחרות וחושבים שהם מקצוענים באים ופותחים את הפה על מישהו שכן משקיע וכן קרע את התחת וכן הרג את עצמו בדיאטה ועלה לבמה כנגד כל הסיכויים שינסו לעשות מה שהוא עשה ולהראות טוב לפני שהם שופטים אותו בזילזול.
או בקיצור כל אחד יכול לעשות חיטוב או עליה במסה..לא כל אחד יכול להתכונן לתחרות

נ.ב
כמה ערכתי אני עייף פצצות
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט