ציטוט:
פורסם במקור על ידי six pack
צ'יזבורגר פי אלף........
בכל אופן, למי איכפת מהטעם של האבקה, העיקר הערכים והאיכות ואופטימום היא האיכותית ביותר (וגם טעימה מאוד)
כל מי שקונה אבקה כמו iss שמלאה בסוכרים ושומנים עושה טעות. חוץ מזה שהקרם עוגיות של אופטימום זה הדבר הכי טעים ששתיתי בחיים שלי ואני כל יום נהנה מזה מחדש, אז אני לא מבין מה הסיפור פה בכלל..... בדיוק כמו שאנחנו שומרים על תזונה הדוקה ונכונה ככה צריך להתייחס לתוספים שלנו.
חוץ מזה שאופטימום היא אבקת החלבון מס' 1 בעולם ב- 4 השנים האחרונות ובעל טבלת ערכים מבין הטובות בעולם, ובטח שיותר טובה מזו של iss.
בקיצור חברים אל תתנו לאנשים להטעות אותכם, לכו על הטוב ביותר שזה קשור לגוף שלכם, ולי עוד אין שום אינטרס להגיד את זה.
|
רק שתדע שיש אתר בארץ שעשה בדיקת מעבדה לחלבון iss ואופטימום,הקטע המצחיק שבiss יצא במקום 2 גרם שומן למנה רק 1.1 חח ובממוצע של 3 בדיקות שעשו יצא שיש 22.6 גרם חלבון למנה בדיוק כמו באופטימום,אופטימום רושמים על התווית כאילו יש 24 גרם אבל מצאו פחות וiss יצא שיש יותר חלבון בממוצע של השלוש בדיקות שעשו מימה שכתוב על התווית שלהם חח
שלא תבין לא נכון, אופטימום חברה מעולה,אני אישית לא אהבתי את הטעם אבל יוצא בסופו של דבר iss ואופטימום מקבילות בערכים.
תודה בכל אופן אחי על התשובה,יש לך בטן מטורפת