צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-01-09, 21:21   #10
avlier
אזהרה ראשונה-קללות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי senate צפה בהודעה
אין קשר ממש ישיר בין הכמות שומן שאתה אוכל לאחוז שומן בגוף

אם לא תאכל שומנים אתה לא תרד בשומן

הגוף ח-י-י-ב שומנים, ולא קצת, בערך גרם לקילו גוף, נגיד אתה שוקל 70 אז אתה צריך לאכול 70 גרם שומן ביום
גם במאסה וגם בחיטוב.
70 גרם זה לא קצת אם אתה מוציא מהתפריט שוקולדים ומטוגנים.

ורצוי שהשומנים יהיו מגוונים.
קראתי שאמרו את זה פעם ..
שמע אני שוקל 63 ואני בערך אמרו להגיע לאיזה 2500 ......

קלוריות ובדרך כלל עם בכלל אני מגיע לקמות אות אז תסביר לי איך יש לי שומנים בגוף איזה 10 אחוז אמור להיות לי 0 לא ? ומי שהתחלתי לאכול נכון ולא שטויות ואף פעם לא הייתי אוכל נכון
אז לא הייתי מחוטב בכלל הייה לי בטן בלי צורה......

תרוצה להגיד לי עם אני יאכול עד 2500 קלוריות ויכאל הכול 50% שומן יאכל דברים בלי סוף
ואני לא יעבור תכמות קלוריות שלי אתה רוצה להגיד לי שאני יהיה עם 3% שומן בגוף זה לא ניראה הגיוני
ומה הסיבה שאומרים שבנאדם שהוא בחיטוב אז הוא צריך להקפיד אל לאכול שומנים ושטויות כאלו
כמו שוקלדים ושטויות
אז סבבה כמה כבר גרם שומן יש בפיצה רגילה 20 גרם שומן אז אין בעיה עם אני יאכול 3 פיצות ביום ולא יעבור תכמות קלוריות שאני אוכל ואני יהיה מחוטב יענו עם 3 אחוז שומןן
זה לא ניראה הגיוני בכללל בכללל
ושהיתי מתאמן בהתחלה לא הייה לי בטן בכלל והיתי אוכל מלא שטויות כמו שוקלדים וכול מיני ולא הייתי מגיע אפילו ל1000 קלוריות הייתי ממש רזה אז איך תמסביר שלא הייתי מחטוב בכלל מבחינת בטן מבחינת הכול ומי שהתחלתי לאכול מסודר הכול 5% 10% שומן תיודע בסבבה 3 כפיות שמן זית ביום ונייתי מחטוב מזה מחוטב כול ריבוע זה ריבוע

תסביר לי אחי אולי אני טועה במשהו ........... כי פשוט לא הבנתי נכון

עוד דוגמא יש לי חבר ביום אחי לא אוכל כלום ומתאמן מה זה לא אכול כלום הוא אוכל רק איזה ארוחה אחת צ'יפס וודברים קטנים אחי כלום לא אכול!!! והוא לא מחוטב בכללל .........
ושאני מקפיד על שומנים והכול אני נראה הרבה יותר מחוטב ממנו זה לא הגיוני אחייי

-אני יודע שהגוף חייב שומנים אחי אבל בגוף מי שבמסה לוקח כמות מסויימת ומי שבחיטוב מוריד מי הכמות ... כי הוא רוצה להיות מחוטב צודק או לא ......
avlier מנותק   הגב עם ציטוט