ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
טאחלס אחי..אתה לא צריך איזה בודיבילדר שילמד אותך להתאמן כמו בן אדם...אתה צריך שותף בן אדם רגיל אבל שיעזור לך להתאמן כמו בודיבילדר 
מישהו שידחף אותך קדימה מישהו שתמיד יהיה מאחוריך וגם שאתה צועק דמעות הוא יצחק לך בפנים ויגיד לך עוד "עוד חזרה מאניקקקקקק" ובלחיצת חזה כבדה בחזרה האחרונה יצעק עליך "יאלההההה מזה אני עובד bent over row פה?תןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יבן zונה!!!!!" ואז אתה מרים וכולך צורח תקטע שלגרש חנונים אני הייתי עושה למשל בכלוב של הסקוואט בא לשם איזה אחד שהחליט לעשות יד קדמית זה הדבר הכי מעצבן שקייםםםםםםםםםםםם אמרתי לו "טוב יאלה חביבי קח תרגלים תקפל מפה עד 10" הלכתי לשתות לא היה שם שחזרתי
מה איתך ניגרי?הכל טוב אחי?
|
גלעד אתה לא תאמין לי עד כמה אני מבין אותך..גם אני משתגע עד היום איך עומר פרש...וגם מטריף אותי שיניב פרש אפילו שיניב לא התקרב ל1 חלקי 1000000000000 מההארדקור של עומר ושלך..
אבל תאמין לי יש לך מזל שנפשונית זה חדר כושר שכונה אני אחי אחרי סקאווט של 160 עם דרופ ל100 באה אליי המדריכה מהחדר כושר שלי ואמרה לי להירגע אתה מבין אז הייתי כולי חם ואמרת לה כוסעומו לכי מפה ישמנה שזה דבר פחות גרוע ממה שעומר עשה אז העיפו אותי ועכשיו אני מתאמן בגו אקטיב
אבל עכשיו אין לי גם שותף לאימונים ואני מתחנן ליניב שיחזור אבל הוא לא רוצה..ואני משתגעעעע איך הוא הפסיק אין שום כוס בעולם שיכול לגרום לי להפסיק...