צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-01-07, 18:11   #35
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תראה להם את המאמרים באתר תן להם לקרוא הם הורים יש להם סבלנות לא?זה אחד!
תראה להורים שלך את הצוות הענק של ישראלבודי ותמונות הלפני ואחרי שלהם! ואת הראיונות האישיים שאיתם!זה עוד דבר שיכול לשכנע אותם..
ובכלל תגיד להם אם הדבר הזה היה מזיק או לא חוקי איך זה שזה כלכך נימכר והמון אנשים מדי יום קונים אבקות חלבון,קריאטין,וחטיפי חלבון ??
תגיד לרופא הדוקטור הזה שיוכיח מה כלכך מזיק באבקות החלבון שירד לפרטים למה יש להורים היום נטיעה להאמין לכל מה שרופא אומר כאילו רופא זה ישו או משהו...ואולי הרופא רמאי ורוצה שתקנה איזה מוצר שהוא מוכר?אבל לא נכנס לזה אחי בכל אופן ההורים שלי פעם היו עושים לי משחקים ופרצופים שהייתי קונה אבקות וכו' והיום הם מבינים אותי ומסכימים איתי שדבר טוב ואפשר לצרוך את זה אפילו בלי להיתאמן אחרי הכל זה חלבון
אני יסביר לך מה הקטע אחי, כול מה שאמרתה זה נכון אבל יש אורים כמו שלי לדוגמא (לפני שנה)
שהם לא רוצים לשמוע כלום,ולא רואים שום דבר מעבר לאף שלהם ! לא איכפת להם מאמרים,לא איכפת להם מגיל,לא איכפת להם מצבאת ישראלבודי ועוד ...
מה שאני עשיתי זה לקחתי ואמרתי לאמא שלי שאנכנו חיים באולם הזה רק פעם 1 ושאני יכול לצאת החוצה בטעות לפעול ולמות... או שעוד שנה מלחמה,פצצת אטום וכולנו מתים ! אז בבקשה תפסיקי להיות כזאת ותנסי להקשים לאנשים אחרים ולא רק למה שאת רוצה להקשיב ! זה שאת מבוגרת ממני וראית יותר דברים בחיים ואברת הרבה בחיים,לא עושה אותך במינה גדולה ב תוספי מזון ו ב BB אז בבקשה תני לי לעשות עם הגוף שלי מה שאני רוצה ! כי חיים פעם 1 !
וזהו ... היא הבינה שאני כבר לא הילד הקטן שלא יכול לקחת החלתות לבד ... ואמרה לי : בני תעשה מה שאתה רוצה אבל תיהיה חכם ואל תשכך שבריאות זה הדבר אכי חשוב ! אמרתי לה בסדר ! וזהו
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט