צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-01-09, 14:59   #2
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sunlight theory צפה בהודעה
אני מתנצל בפני שני הפרופסורים שלעיל בעלי היכולת העילאית לאבחן את צפיפות הליפופרוטאינים בהסתמך על חוש הטעם בלבד , ולכן החליטו שהסכנות בעודף כולסטרול ועל הדרך גם בנתרן נשארות בצל , לאור החיוניות שלהם .
להלן הקישורים (הנוטפי רפרנס'ים אם לא תסתפקו) שיחסכו ממני לכתוב הסברים כאילו אני בעצמי חקרתי את הנושא (סוד קטן , גם ד"ר לתזונה סביר להניח שלא בדיוק חקר , ובטח שלא גילה מידע חדש) .

כולסטרול בויקיפדיה
"cholesterol is transported towards peripheral tissues by the lipoproteins chylomicrons, very low density lipoproteins (vldl) and low-density lipoproteins (ldl). Large numbers of small dense ldl (sdldl) particles are strongly associated with the presence of atheromatous disease within the arteries. For this reason, ldl is referred to as "bad cholesterol"."
"according to the lipid hypothesis, abnormally high cholesterol levels (hypercholesterolemia), or, more correctly, higher concentrations of ldl and lower concentrations of functional hdl are strongly associated with cardiovascular disease because these promote atheroma development in arteries (atherosclerosis). This disease process leads to myocardial infarction (heart attack), stroke and peripheral vascular disease. Since higher blood ldl, especially higher ldl particle concentrations and smaller ldl particle size, contribute to this process more than the cholesterol content of the ldl particles,[17] ldl particles are often termed "bad cholesterol" because they have been linked to atheroma formation. "

נתרן בויקיפדיה
נתרן באינפומד
"רוב סוגי התזונה מספקים נתרן בכמות העולה בהרבה על הדרוש."
"יש הסבורים שצריכת יתר של נתרן תורמת להתפתחות לחץ דם גבוה. אצל אנשים הסובלים כבר מיתר לחץ דם הדבר עלול להגביר את הסיכון של אי ספיקת לב. תופעות שליליות אחרות כוללות אצירת נוזלים הגורמת סחרחורת והתנפחות של הפנים והרגליים.
מנות עודפות גדולות במיוחד, אפילו של מלח שולחן, עלולות לגרום פרכוסים או תרדמת ואפילו מוות."
אז לך גאון אני מסביר:
כולסטרול שאתה צורך מאוכל הוא לא כולסטרול בדם..כולסטרול בדם נקבע מהיחד בין hdl(כולסטרול "טוב") לבין כולסטרול הרע ככה שאסול להימנע מכולסטרול .היחס ביניהם אמור להיות 3.5 או מטע
עכשיו נתרן
נתרן זה מינרל חיוני לגוף לצורך תפקוד המערכות האנבוליות של הגוף .המלצה היא 2 גרם נתרן לליטר מים עכשיו בן אדם ששוקל 80 קילו צריך לצרוך 3-4 ליטר מים אם אני לא טועה ככה שכמות הנתרן היא 6-8 גרם שתחשב את זה זה די הרבה..עכשיו במידה ועברת את זה , זה יוצא בשתן ..
עכשיו אתה יודע מה יקרה אם לא תצרוך מספיק נתרן?
מופרש הורמון אנדרול שגורם לאי תפקוד נכון של הגוף בכך שהוא לא נותן לנתרן לצאת ולפיכך גם למים שבאים אחרי הנתרן ויש לך עגירת מים מרובה בגוף...
כמו כן נתרן מכניס אשלגן לתאים כשאין לך מספיק נתרן -אששלגן לא נכנס נכון לתאים אם בכלל

אז סבבה זה לא שאתה יכול לאכול מזה בלי סוף אבל לזלזל ככה בשני דברים חשובים כאלה ולהתרחק מהם זה עוד יותר טעות
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט