צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-01-09, 21:47   #27
האדמור
מר ישראל עד 75 קילו לשנת 2006

הסמל האישי שלהאדמור

כללי:: אופיר בכר
עוסק ב:: מדריך כושר ראשי בכיר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
ממש לא מסכים איתך לגבי "כולכם", הרבה מאוד אנשים לא יגיעו אפילו קרוב אליך כיוון שאין להם גנטיקה לזה (הארגנטינאי האידיוט שהיה מתאמן איתך זה דוגמא טובה לאחד שעשה יותר סייקלים מלי פריסט אבל לא הגיע לכלום ושום דבר, ואני יכול להביא לך עוד הרבה הרבה הרבה דוגמאות), ועוד יותר הרבה לא יגיעו כיוון שהם לא יתמידו בספורט הזה - בפעם הראשונה שיקפוץ להם עניין אחר, וזה יכול להיות מכשול קושי או להבדיל דבר טוב כמו אהבה ראשונה, הם מייד יפרשו.
מעטים קורצו באמת מהחומר של ספורטאים, מעטים מאוד.
"הארגנטינאי" הוא באמת עשה סייקלים אבל אל תשכח שלא ידע לאכול...
אתחיל בשאלה למה הכנסתי את התמונות שלי מגיל 15.5? והתשובה היא : רציתי להראות פה בפורום המכובד הזה שיש אפשרות להצליח ולהתקדם יפה בעזרת התמדה נחישות וסבלנות, כי יש כאלה שאולי מתייאשים וחושבים לפרוש כי הם מתקדמים לאט או שבכלל לא אז הנה ההוכחה האמיתית!

אני חושב ובטוח שכל אחד יכול לשנות את גופו ולשפר אותו בצורה משמעותית אך לא כולם באמת יגיעו לטופ או לתחרות כלשהי אבל שינוי משמעותי ובניית שרירים אכן תתרחש לכולם! יש את עיניין הגנטיקה, ההתמדה, התזונה, אימונים ומנוחה שהם כמובן גורם משפיע ומכריע בתחום שלנו ולכן יש לתת להם חשיבות רבה.

רציתי בסה"כ לעודד אותכם בעזרת התמונות שלי מגיל צעיר להמשיך בתחום ולחכות בסבלנות לגוף הרצוי כי הוא יגיע בסוף!
האדמור מנותק   הגב עם ציטוט