צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-12-08, 12:10   #121
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bono צפה בהודעה
אהה בגלל שאמרתי לו שירכיב תוכנית
לא חחחחחחחחחחחחחחח
סתם הייתי ציני לגבי העניין שאמרת שפתאום הוא יחליט שאולי יש משהו בדברייך, וכן לעשות תוכנית מהסוג שהצעת שמתמקדת על תרגילי הבסיס
ציטוט:
פורסם במקור על ידי shraga צפה בהודעה
אני מצטער the sun, גם בתור אוהד ליברפול, אבל אתה זורק שטויות לאוויר.
Lordik בהחלט נגע בנקודה חשובה, והיא שעדיין לא ידועה הסיבה להיפורטרפיה ופיצוי יסף אינו בהכרח תלוי בהתקדמות לינארית בלבד.
מובן שהסתמכות על התקדמות לינארית, המתבססת על תדירות גבוהה של גירוי לשריר, היא בטוחה יותר מאשר הסתמכות על תכניות עם ווליום גבוהה שמספקות מצב אנטי-קטבולי בלבד במשך רוב הזמן (שוב ע"פ מחקרים בלבד).
עדיין לא נוכל לצאת בהצרות כמו "עלייה פרוגרסיבית במשקלים יחד עם מאזן קלורי חיובי תביא לנתיב המהיר להיפורטרפיית שרירי השלד", כשהזה נוגד את העקרון עליו מתבססים רובם המכריע מפתחי הגוף מסביב לגלובוס (הטבעיים והלא טבעיים) של עוצת גירוי מסויימת המגרה את הסיבים הנכונים (iib), ועם זאת הפרשה רצויה של טסטוסטרון (טווחי חזרות של 6-12 ועצימות בינונית באימון).
לכן אני מבקש ממך לחדול מלצאת בהצהרות חגיגיות אשר מבלבלות מתאמנים צעירים שמחפשים "להתנפח ומהר". מתאמנים מתחילים במצב גופני סביר יתפתחו וירכשו היפורטרופיה לשריר בעזרת כל תכנית סבירה שלא מיועדת לספורטאים מקצועיים/פאוור ליפטרס/מפתחי גוף בעלי נסיון עשיר בניסויים על בע"ח.

ולבעל האשכול נמליץ לבחור בתכנית שמתאימה לרמתו ושאינה "כבדה" מדי בשבילו.

כל טוב.
אתה מפספס את הנקודה החשובה, והיא שכוח = מאסה כל עוד תאכל. אתה לא יכול להתווכח עם זה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
איפה דיברנו על כדורגל באשכול הזה, שזה שהוא אוהד ליברפול קשור בכלל לעובדה שהוא זרק או לא זרק שטויות לאוויר?

וקורן , תודה ... אני אקח את זה לתשומת ליבי.
בכיף.
YNWA SHRAGA
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט