צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-12-08, 23:30   #37
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sandrik צפה בהודעה
שקריסטין הפאוורליפטריט שלנו תעלה סרטון שלה ואני אלמד את הטכניקה שהיא מדברת עליה
קריסטין הפאוורליפטרית שלנו זאת חברה שלי דבר ראשון
דבר שני...להעלות סרטונים של סקוואט את יודעת אם טכניקה לא טובה ולא נכונה שמבוצעת לא רק לא נכון גם העמידה שלך זה או זוית צילום או שהברכים שלך הולכות כלפי פנימה ניראה לי?זה יכול לגרום לך לפציעה מאוד לא נעימה והיה אצלנו מפגר במכון שעבד ככה והיום הוא אם קביים לתקופת החודשיים הבאים
שנית את קוראת לזה סקוואט?!..קריסטין יודעת לעשות סקוואט ועשתה סקוואט בחיים שלה כמו שצריך ולא ההרימה משקל כמו שאת מרימה אבל ידעה לעשות את הביצוע נכון.
זה שפה יש כל מיני ילדים שאני לא יודע מה הם חושבים לעצמם שהם מלקקים לך זאת לא אשמתי הסקוואט יקירתי מבוצע לא טוב ואמרו לך את זה בעוד פורומים ורשמת שם שאת עושה רק חצי סקוואט אני אביא לך ציטוט משם אין כזה דבר חצי סקוואט יש squat לא ראיתי בחיים שלי מישהו שמתעסק בבודיבילדינג בצורא מקצועית וטוען שיש דבר שניקרא חצי סקוואט אם מדובר ב90 מעלות אז זה גם לא 90 מעלות הרגלים שלך בקושי יורדות והטכניקה שלך לא טובה.

אל תנסי לצאת חכמה כאן..כי אחרי הכל את אמרת בעצמך שפרשת ועוד בגלל הערות של אנשים הסובבים אותך הסיבה הכי עלובה לפרוש מהספורט..אני בז לאנשים כאלו והם מבחינתי ליצנים ולא יותר גרועים מכל הלוזרים שלא מודעים לספורט הזה ויורקים עליו ומזלזלים בו רק כי הם חושבים שאבקות זה מנפח ומקטין תזין.
Pro_XXL_Universe מנותק