ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתחילן
זו בדיוק תגובה שיוצרת אווירה שלילית
מה זה "הרגת אותנו"? מה קרה, פרסמתי הודעה במקום לא נכון? פרסמתי שאלת אימון בפורום תמונות הגולשים? שאלתי איך משיגים קוביות? הצהרתי שאני 175/95 32% שומן ושאלתי איך אני הופך לבראד פיט תוך 3 חודשים כי יש לי חתונה?
שאלתי שאלות שאותי אישית הן מאוד מעניינות ומכיוון שאני עוסק בתחום הזה מעניין אותי לדעת מה אחרים חושבים, אז אני מפרסם בפורום דיבורים כללי, אנשים עונים, מתייחסים - ועדיין לא טוב.
אם כך, מסתבר שממש לא צריך להתאמץ כדי להרגיז פה אנשים מסוימים...
בכל מקרה, אם באמת הייתי "הורג אתכם", לא נראה לי שמישהו היה מתייחס ולא היו עונים לי, בטח לא תשובה מפורטת כמו של סנדריק, שאישית גרמה לי לעשות חושבים עם עצמי (לדוגמה). בקיצור - לא רוצים לענות אל תענו. אבל אני לא מבין בשביל מה הגישה שלילית והמרתיעה - ועוד ממנהל פורום.
|
קודם כל אל תכניס מילים לפה שלי.
לא התעצבנתי, לא התרגזתי.
אמרתי שלדעתי זה מיותר, כל אחד חווה את זה אחרת - ושאלת שאלות דומות באותה הואריאציה, אני לא רואה בזה תועלת.
מי שטרח והתייחס אליך זה אנשים שמתאמנים שנה, שנתיים, שלוש והם בני 16-18. אני לא מרגיש אני יכול לתת מילות סיכום שכאלו לגבי "איך זה שינה אותי" אחרי 7 שנים של אימונים....
תעשה חיפוש של כמה חבר'ה נכנסו לפורום ושאלו כאלו שאלות, אחד "תורן" כל כמה חודשים.
"הרגת אותנו" הוא מעין "די, בנאדם, אל תנסה ללמוד את הכל מההתחלה, תחווה בעצמך במקום לפרסם 3 נושאים כמעט זהים", אבל העיקר שתהיה בריא.