צפיה בהודעה בודדת
ישן 17-12-08, 01:08   #2
Locke
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
בתור מישהו שלומד רפואה, אתה אמור לדעת כמה רופאים לומדים וכמה רופאים יודעים ולתת קצת יותר קרדיט למישהו שאולי יהיה הטיוטור שלך במחלקה.

בכל אופן, לענייננו - אבקות חלבון מי גבינה מופקות ממוצרי חלב. החלבון בהן לא שונה מחלבונים אחרים שאנחנו צורכים בתזונה. במידה ואין בעיה כלייתית קיימת (כולל בעיות שאינן מורגשות, משמע תת-קליניות) אין בעיה לצרוך כמויות גדולות של חלבון. במידה ויש בעיה כלייתית, מומלץ להמנע מכמויות גדולות של חלבון באופן כללי ולאו דווקא מאבקות חלבון.
נכון יש רופאים שהם מאוד חכמים, אבל בדרך כלל, אותם רופאים שטוענים שאבקת חלבון או כל תוסף אחר, שהם ממש לא מזיקים, כן מזיקים, אלו רופאי המשפחה למינהם, שהם הסוג הנחות ביותר של הרופאים, עכשיו שלא תבין אותי לא נכון, יש לי כבוד גם לבני אדם כאלה, הם סיימו 7 שנים של לימודים קשים, ויש להם ידע גדול, אבל תוספי תזונה בכל מה שקשור לענף פיתוח הגוף, זה לא אחד מהם, עכשיו אני לא מדבר על כולם, יש רופאי משפחה שיגידו שזה סבבה, והם דווקא כן יודעים ומבינים מה זה, או שאם הבן אדם לא מזיין תמח אז הוא יגיד לך שהוא לא רואה סיבה שזה יפגע, ויש את אלו שלא יודעים מה זה, וממה זה מורכב בכלל, וסתם יגידו לך שזה מזיק ולא בריא.

בקיצור, אני נותן קרדיט, אבל זה לא קשור בכלל לטענות שלי.
אגב, לפי מה שאני יודע צריכת יתר של חלבון פוגעת בתפקודי כבד, ולא בתפקודי כליות, פשוט אני יודע שאם בן אדם צורך יותר מדי חלבון אז תיהיה לא תוצאה גבוהה יותר בתפקודי כבד, למרות שאני לא סגור על זה ב100%.
Locke מנותק