ציטוט:
פורסם במקור על ידי save_us_y2j
אולי לא הבנת דבר אחד, נכון לעכשיו אני לא יותר מ 15% שומן ואין על זה וויכוח זה שיש עלי ים של נוזלים וזה מראה אותי כאחוז שומן דיי גבוה לא אומר, בנתיים אני ממש לא נראה שמן או משהו כזה ואני מרגיש טוב עם עצמי וזה מה שחשוב וגם אני מקבל מספיק תגובות טובות גם מאנשים שממש לא מבינים בתחום ואף אחד גם עד כה לא אמר לי שאני נראה שמן או משהו אני רק מקבל תגובות על איך שאני גדלתי בתקופה האחרונה, במידה ואני יגיע לאחוז שומן גבולי אני יעשה חיטובון קטן ל-14-15% ומשם ימשיך, בכלליות אתה יכול לסמוך עלי שאם עכשיו אני עושה שבועיים לסילוק נוזלים אני חוזר להראות 14-15% לפחות.
דבר שני בתפריט שלי אין בכלל צ'יטים אני כולה העלתי קלוריות בהדרגה עם העלייה במשקל של פחמימות וחלבון, התחלתי 2000 קלוריות וכל חודש וחצי העלתי, נכון לעכשיו אני סביב ה-3000+
נ.ב
יש להזכיר שאחוז שומן זה יחסי מאוד, ברגע שאתה נמצא על מאסת שריר ברמה טובה אז תראה טוב גם על אחוז שומן מכובד יחסית, ובקשר לחיטוב תמיד אפשר לקחת עזרה קטנה מהצד 
|
אתה תעשה הכל בישביל להיראות מסיבי ושרירן אה ? [ גם ניתוחים לשאיבת שומן ] .. בישביל מה יש חדר כושר ?
תסים לב באיזה פורום אתה נימצא
בכל מקרה הייתי ממליץ לך על שורף שומן או משהו בסיגנון אין טעם לעלייה במאסה .. אל תיקח את זה אישי יש המון אנשים כמוך אתה לא היחיד תאמין לי הזמן יעשה את שלו ... רק תפציץ בעבודה ריצות שחייה אופניים חחבל כל האירובי למיניהם . ותעלה נקיי יותר !!!