צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-12-08, 14:21   #71
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
Thumbs down חחחחח לצחוק על הסרטונים שלי מ2006 אתה יודע לירון?עכשיו קבל תגובה אישית ממני על הפוסט

חברי הפורום היקריםאני רוצה להתנצל בפניי כולם על התגובה שאני הולך לרשום פה ובטח רובכם תחשבו שוב שאני בן אדם חרא ומאניק ומתנשא אבל זה כבר משהו אישי ביני ובין לירון הלוזר שיודע ללקק תתחת בפנים ובאיי סי קיו אבל מאחורי הגב נחש מסריח.

לירון..בחיאט לפני שאתה מעביר דאחקות באיי סי קיו או בטלפון על הסרטונים שלי שאני עושה מסור אם 35 קילו לפני שנתיים וחצי כמעט אז תסתכל על עצמך...
שמע טוב אתה פשוט ניראה חרא!
המותן שלך בגודל של הגב וכמה שצחקתה עלי על התחרות של ifbb 2007 אם כל זה שהגעתי שמן ולא מוכן וניראתי כמו אפס גם שם ניראתי פי מיליון יותר מרשים מימך:carry86w:
והייתה מת להגיע לקרסוליים שלי ולאיפה שאני הגעתי לא שאני מר ישראל או משהו...אבל עדין אני לא מסתכל עליך אתה חתיכת גועל נפש!
ולפי מה שהבנתי אתה רק יודע לזלול כמו חזיר ולא להשקיע במכון בא ל40 דקות והולך הבייתה והחירטוטים שלך פה בפורום לא באמת מענינים אותי בידיוק כמו התגובות השליליות שבטח יביאו לי פה
כמו שאולג הקרנפון אמר..מאוד קל לעשות rm1 אם 250 קילו לחיצת חזה במחשב כל מה שצריך לעשות זה להקליד את זה.

הגב שלך גדול...אבל כן בגודל של המותן שלך ואני מת לראות אותך יא בלון עושה חיטוב ומצליח לשמור על זה מבלי לחזור להיות שחיף.
הידיים שלך פשוט מגעילות ואגב לפי התמונה שלך בשחור לבן גם אפשר לראות שאתה מצמיד את היד לגוף כדי שהיא תיראה גדולה יותר ככה שלכאן או לשם...הידיים שלך מאוד עלובות.

בקיצור?you look like shit ומעבר לזה הפרצוף שלך מכוער פי 20

חחחחחח תמשיך להעביר צחוקים אם סרטוני המסור והסקוואט הישנים שלי חחח או תיקח מהם אפילו דוגמא..אומנם היתאמנתי שם כמו מפגר נכון אבל אף אחד לא מתחיל מקצוען וגם אז התאמנתי כמו שבחיים שלך אתה לא תיתאמן.

חבר'ה אני חוזר ומתנצל על הגסות והקור רוח והתוקפנות.
אם אחד מהמנהלים פה רואה את ההודעה הזאת לא לענין אז שימחק בבקשה אני פשוט רוצה שהדפקט הזה יקרא אותה טוב טוב לפני שהוא מעליל עלי עלילות ועושה ממני צחוק.

המשך שבוע טוב ויום אנאבולי לכולם
Pro_XXL_Universe מנותק