ציטוט:
פורסם במקור על ידי Nimrod
הוא דיבר עליי.
ותקשיב גבר אני שותק ולא אומר מה שאני חושב, אני מכבד את גיל ואולי אם זה לא היה שרת שלו הייתי מדבר אחרת במקרים מסויימים.
במקרה הזה אני לא מבין מה אמרתי כלכך נורא שאמור להעליב.
|
היי נמרוד
מצטער, אך אני לא מבין את הגישה שלך.
השיטה שלנו, או איך שלא תקרא לזה, לא באה לשכנע אנשים לעשות מה שלא בא להם.
אנחנו בעיקר מסתמכים על הניסיון שצברנו במשך 5-6 שנים מול אלפי אנשים.
כאשר אתה עובד מול בני אדם אתה צריך לזכור ששינם פרמטרים נוספים אותם צריכים לזכור והעיקרי בינהם הוא ההשפעה הפסיכולוגית וההשפעה הסביבתית על אותו אדם.
ישנם אין ספור מחקרים מידי שנה, אך לצערי, מנגד לא פעם עולים גם מחקרים מנוגדים.
תחשוב לבד, אנחנו לא יכולים כל יום לשנות את הגישה שלנו ע"פ מחקר אחד שנערך או מאמר אחד שנכתב ע"י תזונאי זה או אחר ללא כל ביסוס
בשטח או לאורך זמן. אחרת בקלות רבה היינו מצליחים לבלבל ללא הצורך את הגולשים ולקוחות החברה ולהוריד את האמינות שלנו לרצפה.
אל תשכח , שלא כל המתאמנים נמצאים בתנאי מעבדה כל היום. ו99% מכלל המתאמנים הם בני אדם רגילים ולא מקצוענים קיצוניים כמו שנהוג לחשוב.
לדוגמא, כאשר קיד היה מפרסם טיפים או מאמרים חדשים בנושא תזונה ותוספים שפורסמו מקורות מידע אמינים אך ללא הוכחות וותיקות "בשטח", רבים היו פשוט נכנסים למצב של בלבול, חוסר וודאות ואף כעס (כזה או אחר) כנגדו.
לפעמים הגישה שלנו היא מעט "מיושנת" או "שמרנית" מסיבה אחת, האחריות האדירה שיש לנו כלפי קהילת הגולשים שלנו. לדוגמא, הסיבה לכך שאנו חורצים ומוחקים את נושא הסטוראידים בפורום. בניגוד לפורומים "מחתרתיים" שאינם מגלים אחריות כלפי קהל הגולשים (בעיקר הצעירים).
מטרתנו הראשונית היא לעמוד תמיד בקדמה ולהביא לאתר את המידע החדש והרלוונטי ביותר, אך אנו מעדיפים לעשות זאת בצורה מבוקרת, לעיתים איטית אך בטוחה ולא להתלהב יתר על המידה ולהוריד מהמקצועיות או המוניטין בגלל פזיזות כזאת או אחרת.
מקווה שירדת לעומק דעתי,
גיל גרנות,
נ,ב
אני עדיין מחכה ממך למייל

.
אתה תמיד מוזמן, אני מאמין שיש לנו על מה ואשמח לשאול גם אותך