ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle
אני התקדמתי בקצב סופר איטי , אני ממש לא בנוי לזה, וגם כשהשקעתי הכל הגיע אחרי חודשים ארוכים או שנים... כל וריד שיוצא, כל שריר שטיפה מתבגר, כל קילו... הכל זה אחרי הרבה השקעה.
ובכל זאת אחרי שש שנים אפשר לראות הבדל די משמעותי מהגוף שלי כשהתחלתי , וזה עוד עם הפסקות וכו'. בשש שנים של השקעה אמיתית כנראה שלא הייתי נופל מאף אחד כאן בפורום ואולי במצב של מתחרה.
מצד שני, אני יודע שילד מוכשר יראה לפחות ויזואלית יותר טוב ממני אחרי 6-8 חודשים של אימון, כשאני נראיתי כמו גוש חסר צורה בשלב הזה...
אם באמת יש לך גנטיקה גרועה, אבל אתה אוהב את הספורט הזה, תוכל להתברג באיזה מקום נחמד באמצע. לא תהיה מתחרה מקצוען אבל בהחלט יראו שאתה מתאמן, עם ובלי בגדים.
|
תודה על התגובה , באמת עודד אותי קצת יותר.
ציטוט:
קודם כל תפסיק להשוות את עצמך לאחרים,אתה במכון בשביל עצמך,ולא בשביל אף אחד אחר.
אם אתה אוהב את התחום תתמיד בו ,אף אחד לא מצפה ממך להפוך למקצוען תוך יומיים,מעבר לכך ,אתה מתאמן יחסית מעט זמן ,עוד אין לך מושג מה באמת הפוטנציאל שלך כי עוד לא למדת איך הגוף שלך מגיב לסגנונות אימון שונים ולתוכניות תזונה שונות,כבר ראיתי לא מעט אנשים עושים אלף שינויים בתוכניות אימונים והתזונה שלהם ואז כשהם מצאו מה עובד להם הכי טוב הם גדלו בצורה מטורפת
|
ציטוט:
יכול להיות שהתוכנית אימונים שלך או התפריט לא נכונים או שיש בהם משהו לקוי.
תראה לנו כאן את שתי אלו ונראה אם יש משהו לא בסדר בהם.
|
הבעיה אצלי זה לא הזמן, אני מדבר איתך לפי מבנה הגוף. אני נפצע בקלות באימונים, הגוף שלי קטן אני נמוך מאוד שמנמן למרות שאני על אחוז שומן לא גדול. יש לי שריר והכל, אבל מבחינת הגוף אני לא יוכל להגיע למצב שיגידו " ואו " .
נגיד אתה ארבל, שהיית קטן ראו איזשהו "תבנית" של בודיבילדר?
ציטוט:
קודם כל, תזרוק את כל הכדורים שיש לך בבית, תעיף את מצלמת האינטרנט מהחלון ותהיה אופטימי.
ואם אתה אומר שאתה אוהב לעשות את זה, אז פשוט תעשה את זה ותהנה.
התוצאות יבואו עם הזמן, אל תסתכל על אחרים תתמקד בעצמך ובמטרות שלך
|
חחחחחחח אחי זו לו הודעת התאבדות אני פשוט קצת מאוכזב, תודה על התמיכה.