צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-12-08, 07:03   #99
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
ה"לי" זה עובד הכי טוב למינהם הם תגובות די מתעלמות ובולמות התקדמות

מה זה לי זה טוב?
מה יעני אף אחד לא רוצה התקדמות אופטימלית ותוצאות אופטימליים?

יאללה הוצאתי 80 במבחן כי זה טוב לי, למרות שיכלתי 100
fundamentals, זה מה שחסר לרוב האנשים, כי יחד עם הסטריאוטיפים והשטויות למינהם, כל המהות עוותה.

לצורך העניין בוא נחפור (עוד) קצת.
למה שלבן אדם יהיה אכפת מהכתף אחורית אם בכלל אין לו מאסה בכתף ולא ברגליים ולא בכלל???
למה שלבן אדם יהיה צורך כלשהו לעשות לחיצה צרפתית אם זה לא כדי לשפר תלחיצת כתפיים ובנץ' פרס?
בשביל זה נועדו התרגילים האלה, הם אמצעי, הם לא מטרה. המטרה הם התרגילים הכבדים, שתרגילים כמו ללחיצה צרפתית לצורך העניין נועדו לשפר
עצם הפיכתם לתרגילי מטרה, שזה דבר מטומטם וטיפשי לחלוטין, על הדרך יצר את כל התכניות המטומטמות עד פי כמה...
איזה פיצול צריך בשביל תכנית פשוטה אבל כל כך אפקטיבית? הכי פשוט שיש
איזה פיצול צריך בשביל תכנית מתחכמת ומפגרת? מתחיל בa, ממשיך בb ונגמר בz (חח אפילו את עצמי אני כבר מצחיק עם החפירה הזאת)
זאת הנקודה.

אבל מה, מה יותר מרגיז מללכת למכון ולראות את האהבל (לצערי זה כבר 30) אהבלים תורנים, מתעללים בשרירי היד הקדמית האחורית האמצעית, הצדדים וזאת שמאחורי היא העומדת 1,2,3., הולכים הביתה עם גבס כבר, מתים כבר לשפשף במקלחות אבל הם לא מסוגלים כבר כי יש להם דלקת כבר בכל הגידים ביד
אבל מה האימון רגליים שלהם מסתכם בסט הארדקורי לפניםםםםםםםםםםם של תאומים בסמית מאשין
איך אבי ביטר אומר בתכנית שלו "אללה אמאק"

לילה טוב.

גדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווול
אני תולה אצלי בחד"כ אתה מרשה לי ?????????????????? אני תולה את זה על הפריצ'ר lol

אוף ומה שעצוב שהוא עדיין מתעקש לא להבין את העניין שגם מלהרים אבנים אתה תגדל, השאלה איפה אתה תתקדם יותר
איזו אטימות
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט