צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-08, 23:34   #82
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
תקשיב אין לי וויכוח איתך .. ובכל זאת יש לך מן תחושה עילאית כזו שאני מנסה להוציא אותך קטן ולא כך הדבר.

אני בטוח שיש לך ניסיון רב וידע רק לא פחות , לא יודע אם פי 3 פי 5 או פי מיליון ממני. אבל הניסיון הזה שלך ביחס לשלי הוא לא רלוונטי .

כי מה שעובד עלייך ואפקטיבי עלייך לווא דווקא אפקטיבי עליי. קפיש ?

אני רק אומר תפסיק לפסול שיטות אחרות בצורה עיוורת רק כי עלייך הם לא עובדות .

Ab\abc\abcd\abcde מה לעשות מוכח שעובד... מה לעשות ?
השיטות של ריפטו , כל הקטע של לא לאמן יד קידמית , כל הקטע של 5 תרגילים בסיסיים מה לעשות גם עובד.

כל מה שאני אומר זה אישי , תפסיק ללכת ראש בקיר . כי זה חסר טעם . ואין פה עניין של לדבר שטויות או להפיץ שטויות .

זהו פורום , מקום בוא מגיעים להתדיין כל הדעות מכל הסוגים... כן אתה רואה חלק מהילדים שמספרים לך אני יש לי יד 42 ואני מרים יד קידמית 56 קילו בסט... ואתה רואה אותם אחרי כן ולא מבין מה בכלל הילד דיבר.

ומצד שני אתה רואה מתאמנים מקצועיים , שבאים ומראים לך תוכנית אימונים של abcd.

ואתה בא ואומר , תשמע זה זבל ולא עובד.

מבין את הנקודה שלי?

תפסיק לפסול שיטות אחרות , תפסיק לפסול דעות של אחרים . כי זה חסר טעם .

מקווה שהבהרתי את עצמי

וזה לא בא מזילזול או משהו חס וחלילה מכל אדם ניתן ללמוד . ותאמין או לא את ההודעות שלך אני קורא בעיון רב .

גם להרים אבנים מוכח כפעילות מצוינת, ואני לא צוחק

אני לא פוסל שום דבר, הכל פה הוא בחירה חופשית, אבל כשגולש בא ועושה רפרוף קצר, המידע איתו הוא יצא הוא לא הכי רלוונטי (בלשון המעטה) כשיכנס למכון.

המתאמנים המקצועיים האלה שכחת שיש להם יתרון אחד קטן, והוא גם מתחרז עם המילה יתרון..

הבעיה שאנשים מתאמנים על פלגי גוף ולא על תרגילים, ופה מתחילה הטעות שנמשכת עוד הרבה..
וכן, יש דרך ברורה שעובדת, היא לא תמיד נוחה וכיפית לכולם, היא לפעמים תובענית, אבל היא עובדת, ואין אחד שהולך איתה ולא מצליח.

הייתי אוהב להגיב ולקרוא פה, אבל די התאכזבתי לאחרונה מהרמה שיש פה, רוב ה"מוחות" כבר לא נמצאים פה, כל נושא שני פה נגמר בכותרת "נעול" כש90 אחוז מההודעות ממנו חסרות כל קשר לנושא ההודעה המקורי.

לא משנה כבר
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט