ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza
ארבל, הטיעון שלך ברור, ואני יוצא מנקודת הנחה שכולם הבינו שכל אחד יעשה בסופו של דבר מה שבא לו, ואני חושב שלא סביר שמישהו יכוון פה למישהו אחר אקדח לרקה ויכריח אותו לעשות fbw במקום abcd.
That being said, הטיעון של "כל אחד ומה שעובד עליו" הוא בעצם לומר עזבו אותי אין לי כוח לחשוב בשפה יפה. חשוב לדעת למה דברים קורים כתגובות לצורות שונות של גירוי ולא מספיק לפתור את כל הנושא בזה שאנשים עושים את זה וגדלים. זה לא חדש שיש בעיה עם הגישה של האימונים בתחום הזה, שמתחילים מצורת הלימוד במוסדות הרלוונטיים וכלה במגזינים שעוסקים בענייני אימונים ותזונה - הם לא מבוססים ולכן גם לא אחידים וברורים, ויוצא שבנאדם ממוצע שרוצה לגדול די אבוד ממידע (או חוסר מידע) ויורה לכל הכיוונים.
בקשר ל-abcd, מה שכן אפשר לומר זה שמתאמנים מתקדמים (וחומרים עוזרים למשוואה) יפיקו יותר תועלת ממנה מאשר מתחילים טבעיים שלרוב יטחנו מים בתכנית כזו.
|
לדעתי הבעיה היא לא חוסר ידע אלא עודף ידע... ויותר מידיי מחקרים או מאמרים שאומרים זה הכי טוב , זה הכי עובד, זה הכי נכון ...
שורה תחתונה. כל אחד יעשה מה שבא לו בסוף ויעשה מה שעובד לו .
ולומר "כל אחד מה שעובד לו" זה להגיע להבנה העמוקה והיחידה שאין טעם להתווכח על שיטות אימון כאשר ידוע מראש שכולן לפחות אלו שהוזכרו כאן עובדות .
יותר מאשר " abcde" לא עובד. שנזרק פה מאות פעמים מצד כמה גורמים כאן . לא רק בפוסט הזה אלא בכלל .
אם יש דבר שאני שונא זה לטחון מים. אמרתי יותר מפעם אחת ..
איו וויכוח על איזו שיטה עובדת כולן עובדות , מידת האפקטיביות היא אישית לכל אחד ומה שעובד לו יותר טוב .