צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-08, 23:21   #75
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי reshos123 צפה בהודעה
א. אני לא מתדקלם שום דבר, אני חי את זה ואני עושה את זה, בניגוד להרבה פה שפתחו קובץ טקסט שמו בו כמה משפטים וכל הודעה שניה עושים משם copy-paste
אני רק מגיב אני, לא בא לשתף או ליצור דבר כלשהו, ככה שאני לא בטוח בכלל שאתה בכיוון

ושוב, אבולל'ה, אני מבין טוב מאוד מה אני אומר ומה אני עושה, ואני די בטוח שיש לי נסיון פי 3 משלך מתחת למוט, ולא רק בספרות ובתכנים מקצועיים. אז אל תבלבל תמוח יותר מדי, אני גם לא זוכר מתי נתתי אינפורמציה כלשהי על עצמי שאתה כבר קבעת את הפרופיל שלי.

אני די חד ונחרץ בדעה שלי מאותו רגע שהרעיון הדפוק של "לא מדברים סטרואידים כי ילדים ילכו לקנות", אוקי, נכון, זה לא דבר טוב
אבל גם לספר להם שטויות ולהציף אותם במידע שבמקרה הטוב הוא לא בעל ערך רב מדי, ובמקרה הרע הוא מוטעה וחסר כל רלוונטיות, הוא דבר גרוע מאוד
מה שיותר גרוע הוא שאחר כך בין הפוסטים אפשר לקרוא את אנחות הכוס אוחטק של כולם למה הספורט הזה נראה פה נראה ככה, מעניין למה באמת...??

אני לא אומר את זה בתור משהו אישי, אבל תפסיקו לנגן על אותן המנטרות האלה, בעיקר כשהן מפגרות כל כך.

וכן, אם תחפרו (והמבין יבין..) על הדברים הרלוונטיים והנכונים, אדרבא, אבל כשזה שטויות, זה גרוע מאוד.

אתה רוצה לדבר תכלס?
אוקי, תסביר לי, איך לעזאזל לבחור שלא מצליח למשוך 20 קילו, וללחוץ 10 קילו, יהיה היקף יד 40 סנטים? ועוד אחר כך מנסים לנבור ולחפור בתרגילים שהוא נותן ליד קדמית, זה כבר מצחיק..

ותאמין לי, יש לי קשר חזק מאוד למציאות, זה לא פריסטייל פה, אל תנסה להעביר לי תכדור או תמיקרופון, אני לא ראפר, ואני לא יחזיר לך, כי לא "הבאתי בך" מההתחלה ולא לזה התכוונתי.

ואטום אני לא, תאמין לי, כשיש טעם וכשמקשיבים, אני גם ניגש לעניין.

תקשיב אין לי וויכוח איתך .. ובכל זאת יש לך מן תחושה עילאית כזו שאני מנסה להוציא אותך קטן ולא כך הדבר.

אני בטוח שיש לך ניסיון רב וידע רק לא פחות , לא יודע אם פי 3 פי 5 או פי מיליון ממני. אבל הניסיון הזה שלך ביחס לשלי הוא לא רלוונטי .

כי מה שעובד עלייך ואפקטיבי עלייך לווא דווקא אפקטיבי עליי. קפיש ?

אני רק אומר תפסיק לפסול שיטות אחרות בצורה עיוורת רק כי עלייך הם לא עובדות .

Ab\abc\abcd\abcde מה לעשות מוכח שעובד... מה לעשות ?
השיטות של ריפטו , כל הקטע של לא לאמן יד קידמית , כל הקטע של 5 תרגילים בסיסיים מה לעשות גם עובד.

כל מה שאני אומר זה אישי , תפסיק ללכת ראש בקיר . כי זה חסר טעם . ואין פה עניין של לדבר שטויות או להפיץ שטויות .

זהו פורום , מקום בוא מגיעים להתדיין כל הדעות מכל הסוגים... כן אתה רואה חלק מהילדים שמספרים לך אני יש לי יד 42 ואני מרים יד קידמית 56 קילו בסט... ואתה רואה אותם אחרי כן ולא מבין מה בכלל הילד דיבר.

ומצד שני אתה רואה מתאמנים מקצועיים , שבאים ומראים לך תוכנית אימונים של abcd.

ואתה בא ואומר , תשמע זה זבל ולא עובד.

מבין את הנקודה שלי?

תפסיק לפסול שיטות אחרות , תפסיק לפסול דעות של אחרים . כי זה חסר טעם .

מקווה שהבהרתי את עצמי

וזה לא בא מזילזול או משהו חס וחלילה מכל אדם ניתן ללמוד . ותאמין או לא את ההודעות שלך אני קורא בעיון רב .