צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-11-08, 23:13   #70
reshos123
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar צפה בהודעה
בנתיים היחיד שהולך ראש בקיר וחושב שהתוכנית "אני לא עושה יד קידמית עובד 5 תרגילים " היא הכי נכונה וכל השאר בולשיט, זה אתה .

אתה אטום , וחוץ מכמה מחקרים מאמרים ותוכניות שלמדת עליהם אתה לא יודע שום דבר. אתה מדקלם כו תוכי כל מיני דברים ולא מבין את המשמעות של דברים .

אני לא אומר שאתה טועה, אני לא אומר שהתוכניות האלה אינן עובדות , אני אומר שאין זו הדרך היחידה לראות ולבצע דברים . וישנה לגיטמציה למה שאני אומר .

אם אינך רואה זאת , אז היחיד שמדבר שטויות שהקשר שלהם למציאות מקרי בהחלט וזו לא הפעם הראשונה זה אתה ידידי .

אין לנו פה וויכוח .

א. אני לא מתדקלם שום דבר, אני חי את זה ואני עושה את זה, בניגוד להרבה פה שפתחו קובץ טקסט שמו בו כמה משפטים וכל הודעה שניה עושים משם copy-paste
אני רק מגיב אני, לא בא לשתף או ליצור דבר כלשהו, ככה שאני לא בטוח בכלל שאתה בכיוון

ושוב, אבולל'ה, אני מבין טוב מאוד מה אני אומר ומה אני עושה, ואני די בטוח שיש לי נסיון פי 3 משלך מתחת למוט, ולא רק בספרות ובתכנים מקצועיים. אז אל תבלבל תמוח יותר מדי, אני גם לא זוכר מתי נתתי אינפורמציה כלשהי על עצמי שאתה כבר קבעת את הפרופיל שלי.

אני די חד ונחרץ בדעה שלי מאותו רגע שהרעיון הדפוק של "לא מדברים סטרואידים כי ילדים ילכו לקנות", אוקי, נכון, זה לא דבר טוב
אבל גם לספר להם שטויות ולהציף אותם במידע שבמקרה הטוב הוא לא בעל ערך רב מדי, ובמקרה הרע הוא מוטעה וחסר כל רלוונטיות, הוא דבר גרוע מאוד
מה שיותר גרוע הוא שאחר כך בין הפוסטים אפשר לקרוא את אנחות הכוס אוחטק של כולם למה הספורט הזה נראה פה נראה ככה, מעניין למה באמת...??

אני לא אומר את זה בתור משהו אישי, אבל תפסיקו לנגן על אותן המנטרות האלה, בעיקר כשהן מפגרות כל כך.

וכן, אם תחפרו (והמבין יבין..) על הדברים הרלוונטיים והנכונים, אדרבא, אבל כשזה שטויות, זה גרוע מאוד.

אתה רוצה לדבר תכלס?
אוקי, תסביר לי, איך לעזאזל לבחור שלא מצליח למשוך 20 קילו, וללחוץ 10 קילו, יהיה היקף יד 40 סנטים? ועוד אחר כך מנסים לנבור ולחפור בתרגילים שהוא נותן ליד קדמית, זה כבר מצחיק..

ותאמין לי, יש לי קשר חזק מאוד למציאות, זה לא פריסטייל פה, אל תנסה להעביר לי תכדור או תמיקרופון, אני לא ראפר, ואני לא יחזיר לך, כי לא "הבאתי בך" מההתחלה ולא לזה התכוונתי.

ואטום אני לא, תאמין לי, כשיש טעם וכשמקשיבים, אני גם ניגש לעניין.
reshos123 מנותק   הגב עם ציטוט