צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-11-08, 02:12   #8
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
לדעתי הכל חרטא ,זאת מסחטת כספים ..אתה מתחיל עם תוסף אחד אחכ אתה רוצה עוד אחד ועוד אחד וכל שבועיים-חודש נגמר הדלי וצריך לזרוק עוד 300-400 שקל לפח וככה הכסף לאט לאט נעלם והתועלת לא באמת שווה את זה אם תסתכל על זה מבחוץ. במקום לזרוק 400 שקל על דלי של noxplode שנגמר לך אחרי חודש מקסימום אתה יכול לקנות איזה ג'ינס טוב שישאר לך שנה או יותר ובקיצור הבנת את הנקודה שלי.
אני עברתי לאחרונה לabc עם אימונים עצימים מאוד שאני חוזר הביתה כל מה שאני רוצה זה רק ללכת לישון ועדיין אני מקפיד על האוכל כמו לא יודע מה וככה אני בא לאימון למחרת כמו חדש . חוץ מחלבון כל התוספים האחרים זה חרטא . נקודה.
יפה....אבל אנחנו לא מסתכלים על זה מבחוץ.....
אם תגיד לי קח 400 שקל ויש לך אפשרות לקנות או תוסף מזון או ג'ינס אני אקנה תוסף וכך כל האנשים שלוקחים ת'תחום הזה ברצינות

חרטא זה לא מניסיון יש תוספים שלא שווים ת'פלסטיק של האריזה ויש תוספים מצוינים אז אל תכליל
וכמו הדוגמא שהדגשתי בהודעה שלך.....אני מאמין שאתה מהאנשים שאומרים יאללה תאכל ככה וככה חיים רק פעם אחת-אז ניוז פלאש ידידי...יש אנשים שמעדיפים לחיות את הפעם היחידה שלהם בצורה הזאת ולא מתחרטים על כך לשניה...מי אתה שתקבע לאנשים את דרך החיים שלהם?!

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק   הגב עם ציטוט