ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal
אני מבין למה אתה מתכוון, אבל אני אומר שאם תהיה במינוס קלורי מכובד לאורך היום, זה שהאינסולין יפסיק את תהליך הליפוזיס לא ייפגע בחיטוב.
וגם, אני מעדיף לשמור על מסת השריר שלי ושהחיטוב ייקח קצת יותר זמן
|
רגע אחי בוא נבין משהו אם תשמור על צריכת חלבון גבוהה במהלך החיטוב אתה תשמר מסת שריר
כמובן עד כמה שהגנטיקה שלך מאפשרת זה שתאכל או לא תאכל פחמימה פשוטה אחרי לא עוזר לך בהקשר של שמירה על מסת שריר זה כן יעזור לך בכל מה שקשור להתאוששות ולדעתי זה משני בחיטוב. בחיטוב המטרה היא לא לבנות שריר אלה לשמר שריר ולשרוף שומן.
עכשיו חברה שאינם רגישים לאינסולין (כמוני) תרכים להשתדל לשמור על תהליך ה lyposis בפעולה כמה שיותר זמן לאורך היום אני יכול להעיד על עצמי שהייתה תקופה בתהליך החיטוב שהגוף שלי פשוט ניתקע וכבר הייתי על מאזן קלורי נמוך אם הייתי עם הייתי חותך עוד יותר בקלוריות כבר הייתי נכנס למצב
שבו כבר לא הייתי יכול לתפקד ביום יום עכשיו באותה תקופה אחרי האימון תמיד הקפדתי לאכול פחמימה פשוטה אחרי האימון ברגע שהפסקתי עם זה התחלתי לרדת שוב ויוצר מיזה יכולתי להוסיף קצת קלוריות ועדיין להמשיך לשרוף שומן
בקיצור אחי מה שאני מנסה להגיד זה ששילטה על אינסולין במהלך החיטוב היא הכרחית במיוחד עם אתה לא רגיש לאינסולין