ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
!demon!
אני אגיד לך את האמת, את רוב המאמרים באתר לא קראתי ולכן אני לא מתחייב על התוכן שלהם. אני יכול להגיד באופן אישי שפרסמתי כבר 9 מאמרים שאני מתחייב לך על נכונות המידע שלהם ועומדים להתפרסם עוד מספר מאמרים בעתיד. לפי דעתי, בלי לפרגן לעצמי או משהו, אני חושב שהמאמרים באמת ברמה גבוהה יחסית למה שתמצא בכל מקום אחר, חלקם גם נוגעים בנושאים שלא תמצא בשום מקום אחר (אולי בהתייחסות מאוד שטחית בלבד). אם אתה מכיר את כל המאמרים האלה ובקיא בהם, כבר סללת לך דרך טובה ורכשת הרבה ידע שיהיה מאוד מועיל בשבילך, בעיקר בתחום התזונה אבל גם בתחום האמונים.
הבעיה באינטרנט היא שיש המון פורומים והמון אתרים וברובם כל יומיים יוצא מאמר חדש ומיותר שבמקרה הטוב אין בו טעויות רציניות ובמקרה הפחות טוב הוא מלא בשטויות. הפורומים המאוד רציניים לפעמים "מאבדים את הראש" ומכוונים לקהל יעד מאוד ספציפי שמסוגל להתמודד עם המידע שיש בהם (הפורום של לייל למשל הוא פורום מעולה אבל בכלל לא מתאים לכל אחד לפי דעתי). קשה לי להגיד לך "הנה באתר xyz יש מאמרים אחלה והכל נכון". אם תשאל על משהו יותר ספציפי אז אפשר לחפש לך מאמר טוב ספציפי, אבל אני לא מכיר אתרים קריאים שמדייקים בכל נושא שקשור לפיתוח גוף.
|
תמאמרים שלך אני קורא אני לא יודע אם את כולם אבל ממש נהנה לקרוא אבל כמה שאני לא יקרה תמיד יש עושד משהו חדש שאני לא יודע...
מסכים איתך , איזה פעם סתם עשיתי חיפוש מצאתי כמה מאמרים ניראים מקצועים כאלה אבל רשומים שם כאלה שטויות שאני אפילו יודע שזה חרטא..תאמת גם פה באתר יש כמה מאמרים שיש שם טעויות אבל בקטנה..
טוב תודה בכל מקרה ניראה איך נסתדר