ציטוט:
פורסם במקור על ידי !demon!
אני לא יודע מה מלמדים שם , אבל אני יגיד לך משהו שאני ראיתי ..מבחן מעבר שעשו בחדר כושר שלי מול העיניים שלי שאלו שאלות כמו מה ההבדל בין לחיצה צרה ולחיצה רגילה(לחיצת חזה) או על מה עובד פול אובר ואיך מבצעים אותו או חטירה ו3 אנשים שנבחנו לא ידעו לענות על זה...הייתי בהלם כשראיתי תרמה ניגשתי לבוחן אמרתי לו אם יש אפרות עכשיו אני עושה תמבחן הזה אבל כמובן כמו שחשבתי הוא אמר לא צריך תקורס כי מין הסתם אף אחד לא יביא לי לעבור בחינם
מקווה הבערתי לך את הרמה שם
|
אתה רשמתה במישפט האחרון אם אני לא טועה ניסיתה להגידד שאפשר לעבוד בלי לעשות קורס.כאילו לא באמת לעבוד אבל אתה מזלזל.... לא יפה, אתה לא יכול לעבוד בלי לילמוד את זה לא ביגלל התעודה גם ביגללה כן חח אבל אתה צריך את הידע הזה זה שאתה יודע ליבנות תוכנית אימונים לא עושה אותך משו .אתה לא מבין הרבה דברים שלומדים בקורס אני התחלתי עכשיו ללמוד את זה ותאמין לי שניפני זה לא ידעתי על מה הוא מדבר בחלק מהדברים הברורים.כמו אתה יודע מזה מנוף גוף?מלמדים אותך לחשב mr1 איך לחלק את זה לחזרה אחת איך לחלק את זה ל10 20 50 חזרות ולהגיע לרמת כושי . את מבין אחי.יש עוד מלא מלא דברים זה שהמדריכים לא מיסתכלים על זה זה משו אחר אבל יש מדריכיםשהם מאוד מאוד טובים בעבודה שלהם והם יודעים מה הם עושים וכמו שאמנו פה יש כאלה שלו אתם סתם מורדים לכולם תראש ניפני שאתם מכירים אותם ביכלל|!