אשכול: אפדרין וצבא
צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-08, 12:31   #22
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי adimenia צפה בהודעה
כן אתה צודק שאתה לוקח קלן אתה צריך לקחת אותו שבועיים ואז הפסקה שבועיים כדי לתת לרצפטורים זמן להתאושש ככה אתה ממקסם את היעילות של קלן אותו דבר גם לגבי אפדרין שעובד עם רצפטורים
מסוג אלפא\בטא קלן עובד על רצפטורים מסוג בטא בלבד בגלל זה לא מומלץ לקחת את שנהים ביחד כי הם עובדים על אותם רצפטורים וזה לא יעיל לגבי t3 הדעה הרוווחת היא שאם אתה לוקח t3 לתקופה ארוכה אז תפקוד בלוטת הטריס תפגע ישנם כמה מחקרים ששוללים את הטענה הזאת דרך אגב אני מכיר אישית אנשים שלקחו t3 לתקופה ארוכה (מעל חודש) ותפקוד בלוטת התריס שלהם התאוששה תוך 10 ימים בלי כל בעיה לגבי שניהם ביחד שמע אתה יכול לעשות סייקל של קלן למשך שבועיים
ובאותו זמן לקחת גם t3 ובשבועיים הפסקה מהקלן להמשיך לקחת t3 אין עם זה כל בעיה

משה תודה על התיקון אבל לא ניראה לי שבבלוטת התריס ישנם רצפטורים של בטא\אלפה
אלה אם כן אני טועה אבל נכון ברקמות שונות יכולות להיות אותם רצפטורים
1. לפי מה שכתבת אתה בכלל לא יודע מה זה T3. ההורמון מיוצר בבלוטת התריס אבל פועל על רקמות רבות בגוף ולכן יש לו רצפטורים ברקמות רבות. אדרנלין/נוראדרנלין פועלים גם הם על רקמות רבות ולכן גם הרצפטורים שלהם (אלפא ובטא אדרנרגים) פזורים ברקמות רבות. לכן ברקמות רבות תמצא את שני סוגי הרצפטורים.

2. אפדרין לא דורש הפסקות בתדירות גבוהה בכלל בניגוד לקלן.

3. לא מומלץ לשלב אפדרין וקלן כי זה סוג של overdose, לא כי זה לא יעיל.

4. מאחר ואתה כותב שטויות רבות, אתה גם מוכיח למה אסור לדבר על חומרים אסורים בפורום וגם הזכרת לי שהגיע הזמן לנעול את האשכול.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק