ציטוט:
פורסם במקור על ידי or16
כן בפורום פה כן... המון המון "מבינים"..אומנם זה נכון שיש הרבה מדריכים שהם זונות ולא עושים עבודה ביכלל ביכלל טובה איפה שאני מיתאמן יש מאמן שהוא לא מכין לאפחד תוכנית אימונים תבקש ממנו הוא לא ירצה להכין לך. ..אבל להגיד שבנאדם שלא למד את זה יודע יותר מבנאדם שלמד את זה ..חחח זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי.אתם לא יודעים איזה דברים לומדים בקורס הזה אז על תדברו סתם שטיות.זהה שיש פה כאלה שיודעים לחלק תאוכל שלהם ותוכנית אימונים זה אפילו לו חצי ממה שיש בקורס ואני מבטיח לכם שהם יבואו לקורס הם החרבנו מרוב שהם לא מבינים כלום אז קצת כבוד למי שלמד את זה כי יש פה בפורום הרבה אנשים שלמדו את זה ומבינים קצת יותר מכם .(כמובן מי שלמד את זה יודע שאני צודק) ..
|
אמת!
מה שמשה כתב יש בזה משהו מאוד נכון גם הרבה מאוד מהמדריכים לא מבינים כלום מהחיים שלהם אבל זה לא בגלל הקורס הקורס בהחלט מביא ידע בסיסי שהם פשוט אומרים במה אתה רשאי להתעסק איתו ומה לא ,הם מעבירים לך הרצאות על תזונה אז המדריך שסיים את הקורס חושב שהוא עבר 3-4 הרצאות על תזונה אז הוא תזונאי או כל נושא אחר, זה לא אומר שהרמה שמה נמוכה פשוט זה קורס של 3 חודשים מה אתם מצפים שיעבירו בזמן כל כך קצר זה לא תואר או משהו מה שאני רוצה להגיד שוינגיט מעביר הרצאות כדי שהמדריך יהיה לו מושג על מה מדובר אבל המדריך חושב שהוא כבר איזה דוקטור ומתחיל להמציא שטיות, ובהחלט המרצאים מדגישים ואומרים שאתה לא רשאי לעסוק בזה, דוגמה נוספת הם העבירו הרצאות על אנשים שחולי סוכרת איזה רמת סוכר בדם מומלץ להתאמן ואמרו בפירוש שאתה לא רשאים להתעסק עם אנשים שחולים כי אתה לא מוכשרים לזה אבל מי שסיים את הקורס חושב שהוא איזה גאון ודוקטור