צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-08, 11:09   #5
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי woofer צפה בהודעה
עכשיו אני באמת ובתמים רוצה להבין, למה אתם, ילדים בני 13-23, חובבנים, מבינים יותר טוב מיוצאי ווינגייט שלומדים ממש את הביולוגיה של הספורט וממש לעומק.
אני נראה כמו מקל (חזרתי להתאמן לפני שבוע) ואני יכול בלי בעיה להגיד לך שיש ה-ר-ב-ה מאוד בוגרי וינגייט שאומרים שטויות, מכמה סיבות:

1. לומדים את הביולוגיה של הספורט? הצחקת אותי. או שזה עצוב. אני צריך להחליט. הם לומדים ברמה הכי בסיסית וגם את זה רובם יודעים בצורה לקויה.

2. כל בן אדם שמחפש עבודה לחצי שנה הולך לעשות קורס מדריכים, זאת עבודה כמו מלצרות ולא עבודה רצינית. כתוצאה מכך, גם האנשים שפונים למקצוע הם בד"כ ליצנים ואז לא משנה גם מה אמרו להם בקורס - הם לא זוכרים מזה יותר מדי.

3. אפשר לעבור את הקורס עם 60 (או משהו באיזור). לקבל 60 בקורס עם כל כך מעט תכנים שממילא מועברים בצורה שטחית זו בדיחה.

4. המון מדריכים נכנסים לתחום שהוא לא חלק מההכשרה שלהם. מדריכים יודעים יחסית בסדר אנטומיה שרלוונטית לעניינם והם בסדר בקינזיולוגיה, אבל מה הם קשורים לתזונה? כי הם שמעו על זה הרצאה של כמה שעות? אז כשמישהו נותן עצות בתחום שהוא לא בקיא בו הוא יוצא ליצן ואלה התגובות שהם מקבלים.

5. עם חלק מהתכנים של הקורס עצמו יש בעיות (למשל, איך בונים תכנית אמונים).

אז הנה נימוק, אמנם אני "ילד בגיל 13-23" אבל אני יודע יותר ביולוגיה של ספורט מכל בוגר וינגייט שתמצא (בלי להשתחצן, רק לצורך הדיון). אני לא אומר שכל מי שמסיים את וינגייט לא יודע ושכל המדריכים על הפנים, אבל אלה הסברים לזה שיש בהחלט הרבה מדריכים גרועים.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט