צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-01-07, 15:33   #10
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
חחחח מצחיק שאתה מסביר מה זה מתודולוגיה כששאלת לפני שבוע בערך ממשה מה זה

ועם כל הכבוד, גיל מבין קצת יותר ממך וממשה (אני חושב שאתה תסכים איתי).
לגיל יש אנשים עם תוצאות בשטח, וזה לדעתי יותר "נחשב" מאשר מחקרים על גמלים.
אין טעם לריב פה כי זה לא לכבוד של אף אחד מאיתנו. פשוט נמרוד אתה מתנהג בצורה מגעילה ביותר שאתה בא ואומר "גיל גרנות ככה וככה" ומזלזל מאוד בידע שלו (ואם לא זאת הכוונה - ככה זה נראה).
נמרוד לא פעם שמתי לב שאתה יורק מהבארות שאתה שותה מהן, אם זה כלפי משה ואם זה כלפי גיל שראיתי באיזשהו אשכול שהוא השאיר לך את המייל שלו ואני בטוח ב100% ששאלת אותו שאלה או שתיים.

ד"א פותח האשכול בחיאת תמחק את ההודעה ה2 שניה או שתערוך אותה, זה מרחיב את המסך וזה מציק טילים.
1. בכוונה הסברתי מה זה כי שאלתי אותו בדיוק לפני שבוע
2. משה יודע ה-ר-ב-ה יותר מגיל.
אני לא, אבל אני חושב שהראש שלי יותר פתוח משל גיל אז בנושאים מסויימים אני יותר מעודכן ממנו.
3. אני לא מזלזל בידע שלו, אני מזלזל באנשים שמתנהגים אליו כמו אל אלוהים ומתכחשים לעובדות.
4. בקשר ליחסים האישיים שלי עם אנשים בפורום או אנשים בכלל תן לי לדאוג לזה, אם משה היה רוצה להגיד לי משהו הוא היה אומר וכנ"ל כל אחד אחר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
איך אתה יכול לדעת, אתה לא מכיר אף אחד מהם.

ולא צריך לזלזל במחקרים, כי חלקם נעשים תחת השגחה ממש קפדנית, וגיל לא יכול לדעת כל פרט ופרט שהלקוחות שלו עושים. יכול להיות שהוא מביא למשל הוראות נכונות ומדוייקות איך ליטול תוסף מסויים, אבל הלקוח פישל ולא יודע איפה, ואומר שהוא עשה בדיוק כמו שצריך.
בנוסף לזה לגיל יש אינטרס כלכלי...

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק