צפיה בהודעה בודדת
ישן 16-11-08, 23:08   #37
שייקה
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום

כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
שלח הודעה דרך ICQ אל שייקה Send a message via Skype™ to שייקה

יואוווווווווווווווווווו אחיייייייייי זה בדיוק מה שקרא לי כוס אמא של הנענו וואפור המסריח הזה לקחתי בטעם תותים הטעם על הפנים.. טעם מגעיל ויש לזה ריח של המסטיקים buba hubba אני יודע איך קוראים לזה אנאערף :|

בקיצור: לקחתי 25 דקות לפני האימון סקופ אחד מהנענו יצאתי למכון.. וואלה את הפולי עליון מאחורי הראש עברתי בסבבה ... אחר כך היה לי עוד 3 תרגילים לגב + לאמן יד אחורית+רגליים.. בתחילת באימון הרגשתי סחרחורות מעצבנות כאלה שעברו אחרי 20 דקות ואחרי 20 דקות פתאום באה בחילה מסריחה כזאת, חוסר מוטיבציה להיתאמן הרגשתי שאני עושה את התרגילים בכוח לא היה לי חשק להעלות משקל.. לא נהנתי מהאימון חיכיתי שהסיוט הזה יגמר ואני ילך כבר הביתה היה לי חרא אימון בגלל התוסף המסריח הזה נכון לעכשיו יש לי עוד 5 סקופים ואני חושב שאני יתן את זה לחתול של השכן כבר.. בקיצור חרא של דבר התבאסתי רצח בדיוק כמוך..

וכמובן לא קניתי את זה.. קניתי חלבון גולד סטנדרד והביאו לי איזה חמישית נענו עם 6 סקופים ..
נכון לעכשיו הקריאטין נגמר לי ועוד חודש החלבון גם נגמר... אני עם תוספי מזון גמרתי שום חלבון שום קריאטין שום מוצרי no רק תזונה נכונה ואימונים חזקים לילה טוב!
שייקה מנותק   הגב עם ציטוט