נכון צדקת אני התכוונתי שאדומים לא יכולים להפוך ללבנים, קח דוגמא גסה:
אתה מסכים איתי שרץ מרתון לא משנה כמה אימונים אנאירוביים הוא יעשה הוא לא יהיה רץ 100 מטר אולימפי?
גנטיקה זה גנטיקה היא באה הרבה לפני הפרמטר של האימונים,גם אם יש שינוי בסיבים של ה-MID RANGE אותו רץ 100 מטר אולימפי לא יהיה רץ מרתון איכותי בחיים, ההתפלגות של הסיבים ברובה לא משתנת אפילו אם כן יש שינוי כלשהו לא מדובר פה במהפכה עולמית סך הכל.
תראה בקשר למחקרים אני מקווה שאתה יודע שבעולם המדע מתפרסמים כל יום אלפי מחקרים חדשים בקשר לכל נושא החומר שנלמד בקורסים מקצועיים באוניברסיטאות הולך לפי המיינסטרים של כל המחקרים, קח דוגמא: בנושא מסויים בוצעו 100 מחקרים, 70 מהם מראים על מסקנה מסויימת, אותם 70 אחוז הם אלה שילומדו בכל מיני מוסדות אוניברסיטאות מכללות וכו', ככה זה עובד, אותו דבר בתזונה מתבצעים מאות מחקרים כל יום של אלפי גופים בכל מיני ארצות ואירגונים,סביר להניח שלא כולם יראו על אותה תוצאה לכן מקובל ללכת לפי MAIN STREAM.
דרך אגב טוב לשמוע שאתה הולך לקורס של מאי אני יכול להגיד לך לפחות שפיזיולוגיה לא תצטרך ללמוד.
אתה אישית, גולם -גולן זה כבר סיפור אחר, סתם הוא יודע שאני צוחק
אז סה"כ נסיים שלושתינו באותו זמן את הקורס בערך כי אני עושה את השנתי ואתם את המקוצר, תסיימו אולי איזה חודש אחרי שאני מסיים.