ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
איש יקר 
בוא ננסח את זה ככה כדי שלא תבין אותי לא נכון 
דקסטר ג'קסון זה בודיבילדר אם הישגים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר כאן בחייייייייים יגיעו אליהם.
יש לו סמטריה בת ****!
הוא יבש תחת!
והוא השתפר המון אחי המון!ועל זה מגיע לו את הכבוד בתור בודיבילדר מקצועי בלבד!
אבל בחיאט?סתכל בתמונה תסתכל...ותגיד לי שאני לא צודק כאילו פיל הית'?!??!זה מר אולימפיה אחי ולא משנה מה תרשום לי אתה מתישהו תגיע למסקנה שאני צודק.
קשה לי לתת כבוד לבן אדם שניצח ברמאות ולא בכבוד ואני אגיד לך גם למה...זה דבר בכלל שמרגיז אותי בלי קשר לאולימפיה בו אני אתן לך דוגמא למר ישראל אם אתה זוכר אל "די בול" עומר לנדאו היה התחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של העד 75 קילו ביחד אם אופיר בכר "האדמור" עכשיו שניהם כתבו פה ולא יודע אם אתה זוכר כלכך היה על זה די הרבה ויכוחים בפורום מי יקח מביניהם מקום גבוה יותר וכמובן שנכנס לך אחד לקקן כמו יואב טל שאופיר בכר שונא אותו והתחיל להגיד שעומר לוקח חומרים ושעומר ככה ואחרי זה..הוא טען לצערי ביחד אם הניגרי שכמה שאני אוהב את הניגרי מה שהיה היה אבל בכל זאת הם אמרו שלא משנה מה השייפ אופיר ינצח בגלל הותק שלו בתחרויות וזה הרתיח אותי אחי שבן אדם משקיע וקורע תתחת ובסוף בא מישהו ומנצח אותו רק בגלל שהוא זקן יותר בתחום ממנו מזה הבולשיט הזה אחי?
|
שמע במקרה הזה אני מסכים איתך... אבל באלימפיה באמת שלדעתי הגיע או לפיל או לדקסטר אני עדיין לא סגור על זה ובאמת שפיל פשוט דפק הופעה.... אבל עדיין הם היו ממש צמודים אתה לא יכול להגיד שזה היה "בטוח" של פיל... בכל מקרה הבנתי למה התכוונת פשוט הניסוח הציק לי אבל הבנתי=]