ציטוט:
פורסם במקור על ידי little_friend
בולשיט...
אתה רוצה להתאמן על הקפיצה- תקפוץ... תציב לעצמך יעדים כל פעם ותגיע אליהם.. וכשהגעת תציב יותר גבוהים...
אני שיחקתי כדורף והייתי חוסם ומנחית ואני 180 ס"מ רק בגלל הניתור.. היה לי ניתור של 80 ס"מ.. הייתץי עובר בכיף את הרשת (2.43) עם הראש.. כל זה בגלל שהייתי קטן היה לי סל בחדר וכשהגעתי אליו אז קפצתי לתקרה, וכשהגעתי קפצתי לקרש של הסל וכשהגעתי קפצתי לסל... אני מסוגל לתפוס את הסל עם שתי ידיים (או לפחות הייתי לא ניסיתי איזה שנתיים).
אז.. עצה שלי- תקפוץ הרבה.. תנסה גם להוסיף משקל(לא רציני- עד 5 קילו) עם איזה ווסט או חגורה, משהו מעל המותניים... זה גם יעזור.
|
חברי הקטן...
אני עד גיל 12 קפצתי כאילו כח הכבידה פועל עליי פעמיים ולא עליתי 10 ס"מ מעל הקרקע, ורק באמצעות תרגול תמידי, 3 שנים אחר כך בגיל 15 ובגובה 1.75 מ' כבר הטבעתי בסל תקני אז תאמין לי שאני יודע מה אני אומר.
לאנשים ששואלים כאן איזה שיטות יש כדי לנתר גבוה יותר לא תענה "פשוט תתרגל", כי זה כמו שתגיד לשחיין "לך תשחה" בשביל להשתפר.
אחד הדברים הדומיננטים באימון ספורטאים הוא שילוב של אימוני התנגדות בחדר כושר עם אימוני הסיבולת.
לסיכום נאמר שכדי לנתר גבוהה יותר צריך להתאמן יותר, ואם אתה מחפש אקסטרות תסתכל על מה שכתבתי למעלה.
יום טוב