צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-11-08, 09:16   #35
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
איש יקר
בוא ננסח את זה ככה כדי שלא תבין אותי לא נכון
דקסטר ג'קסון זה בודיבילדר אם הישגים שלא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר כאן בחייייייייים יגיעו אליהם.
יש לו סמטריה בת ****!
הוא יבש תחת!
והוא השתפר המון אחי המון!ועל זה מגיע לו את הכבוד בתור בודיבילדר מקצועי בלבד!

אבל בחיאט?סתכל בתמונה תסתכל...ותגיד לי שאני לא צודק כאילו פיל הית'?!??!זה מר אולימפיה אחי ולא משנה מה תרשום לי אתה מתישהו תגיע למסקנה שאני צודק.
קשה לי לתת כבוד לבן אדם שניצח ברמאות ולא בכבוד ואני אגיד לך גם למה...זה דבר בכלל שמרגיז אותי בלי קשר לאולימפיה בו אני אתן לך דוגמא למר ישראל אם אתה זוכר אל "די בול" עומר לנדאו היה התחרה בנאבא 2007 בקטגוריה של העד 75 קילו ביחד אם אופיר בכר "האדמור" עכשיו שניהם כתבו פה ולא יודע אם אתה זוכר כלכך היה על זה די הרבה ויכוחים בפורום מי יקח מביניהם מקום גבוה יותר וכמובן שנכנס לך אחד לקקן כמו יואב טל שאופיר בכר שונא אותו והתחיל להגיד שעומר לוקח חומרים ושעומר ככה ואחרי זה..הוא טען לצערי ביחד אם הניגרי שכמה שאני אוהב את הניגרי מה שהיה היה אבל בכל זאת הם אמרו שלא משנה מה השייפ אופיר ינצח בגלל הותק שלו בתחרויות וזה הרתיח אותי אחי שבן אדם משקיע וקורע תתחת ובסוף בא מישהו ומנצח אותו רק בגלל שהוא זקן יותר בתחום ממנו מזה הבולשיט הזה אחי?

איזו היסטוריה...
אכן טעינו בזמנו, עומר עשה אוף סיזן כמו שצריך והגיע גדול ועבה בעשר רמות לעומת שנה קודם שהוא לא היה בחמישיה, ולעומת זאת אופיר לא עשה אוף סיזן וטחן את עצמו הרבה יותר מידי בחיטוב, ולכן עומר ניצח.
אבל תזכור אחי ששנינו נתנו לו הרבה מאוד כבוד לפני ואחרי, ואופיר אפילו פתח לכבודו אשכול בו בירך אותו על ניצחונו.
אני חושב שעומר הוא כישרון גדול וחבל לי מאוד שהוא זנח את התחום.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט