צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-02-06, 23:09   #11
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active

דוקא יש לי תמונות עם דוריאן אבל עדיין לא סרקתי אותם מחר אני יתן אותם להילה החמודה והיא כבר תעלה אותם את הייתר.
כל התמונות צולמו בשנים 1999 ובשנת 2000 בתחרות ארנולד שוורצנגר קלאסיק שנערכת כל שנה מידי שנה במדינת אוהיו בעיר הבירה שלהם קולומבוס באותה תקופה כידוע הייתי חיי בפלורידה התחרות נערכת קבוע כמידי שנה בסוף השבוע הראשון של חודש מרץ, בכל סוף שבוע שהייתי שם לבד בזבזתי כ-2,000 $ רק כרטיס V.I.P עלה לי 350$ אני לא כל כך יכול לפרט את מטרתי שם כי אחד החוקים של הפורום שלנו זה לא לפרסם אתרים ישראלים אחרים לכן תבינו לבד .
זו הייתה תקופה יפה ומשוגעת בחיי הכל היה ספוטני קצת פירוט:
בחודש ינואר 99 הגעתי לפלורידה הייתי שם שבע חודשים חזרתי לארץ לחמש חודשים בפעם הראשונה שהייתי שם הייתי עם פספורט צרפתי לכן לא הייתי צריך ויזה כמובן ששהייתי שם מעבר לזמן ולכן שרפתי את הפספורט הצרפתי זאת אומרת שבחיים לא אוכל להיכנס לאמריקה עם דרכון זה , לקח לי חמש חודשים להוציא ויזה על הפספורט ישראלי ביום שישי שהוצאתי אישור לקבלת הויזה הלכתי וקניתי באותו יום כרטיס לניו יורק ליום רביעי של אותו שבוע כאשר תבינו שבאותו שבוע ביום שישי מתחיל הארנולד קלאסיק ואין לי אפילו כרטיס כניסה כשאר נחתתי בני יורק נאלצתי לקחת עוד שלוש טיסות פנימיות רצופות על מנת להגיע לקולמבוס אוהיו שני ליילות ללא שינה במטוס מגיע לאותו בית מלון שהייתי שנה לפני כן RED ROOF HOTEL אחלה מלון הולך ברגל חצי עיר בעל פה מזכרון של שנה שעברה לקנות כרטיס V.I.P. אם יש בכלל אני אפילו לא הייתי בטוח חוזר למלון יושן 14 שעות רצוף ומתעורר בבוקר יום שישי רענן ומוכן לקרנבל של שרירים שנמשך כ- 3 ימים בין הייתר אחת ההטבות של כרטיס V.I.P היה לאכול ארוחת ערב של שבת בערב אחרי התחרות עם ארנולד + ריקודים + להצטלם איתו בקיצור חוויה שקשה להעביר אותה במילים משהו שאני יזכור כל חיי.
הכתב הראשון של ישראל בודי .
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט