צפיה בהודעה בודדת
ישן 11-11-08, 17:12   #26
eRRor
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the animal צפה בהודעה
כוס אמאמאמכ מה אנחנו חייבים לך משהו?!?!?! נמאס מכל אלה שבאים לפה בלי לקרוא מאמר אחד אפילו או שניסו אי פעם להבין משהו בעניין ואחרי מציבים דרישות ותנאים כאילו אנחנו חייבים להם משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחרי זה שעוד באים ומנסים לעזור אז מבטלים את הדעה שלנו ככה בלי סיבה מוצדקת אלא רק בהתבססות על מיתוסים מטומטמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
שם זין ולא עוזר לך!!! מקווה שתגיע לאימון יתר כמה שיותר מוקדם עם התוכנית שבנית לעצמך!!
קודם כל תרגיע לא אמרתי שאתה חייב לי משהו אמרתי אם אתם יכולים תעזרו ואם לא אז לא!
זה שאני לא עושה סקוואט ודד ליפט זה בגלל שכל מדריך ואפילו רופאים אמרו לי שאסור!! פשוט אסור! אני לא אומר לכם מה לעשות תעשו מה שאתם רוצים. אבל אני לא חושב שאתם מבינים יותר מרופא שכל החיים שלו עוסק בתחום ושלמד באוניברסיטה הרבה שנים! או ממדריך שלמד בוינגיט! עובדה שכל הבודי באילדרים נמוכים איך אתה מסביר את זה???
אני ביקשתי תוכנית בלי סקוואט ודד ליפט לא הכרחתי אותך להגיב, ולא דברתי כאילו אתה חייב לי משהו.
שלא תבין לא נכון אני לא מזלזל בך או בכל השאר פשוט אני מעדיף להקשיב לאנשים עם קצת יותר ניסיון ממכם. אני מודה לך על העזרה שנתת וחבל מאוד שהבנת אותי לא נכון.
eRRor מנותק   הגב עם ציטוט