ב-ו-ל-ש-י-ט!!!!
שמעו אני קורא את זה שוב ואת כל העצות שאנשים נותנים פה ומזדעזע ממה שקורה פה ולכן החלטתי להקפיץ את זה שוב...
תראו בנאדם עם נתונים של שחיף[לא במטרה להעליב אני מקווה שאתם מבינים] יכול להעלות מאסה בלי לפחד לעלות באחוזי שומן ולא משנה אפלו אם הוא היה שמנמן פעם אפילו
זה מטומטם לומר לבחור שדוף מאוד אם תעשה מאסה כשאתה כבר על 16 אחוז שומן אתה תגיע לאחוז שומן גבוה מידי זה פשוט לא נכון!הסיבה שהבנאדם נמצא על אחוז שומן גבוה זה בגלל שאין לו שריר....אל תשכחו שבנוסף לא כולם עולים בשומן בצורה כזאת כשהם עושים מאסה...לגוף שלהם יש סיבה לנצל את המזון בצורה גבוהה יחסית
אז יפה מאוד שמד השומן אמר להם שהם על 16 אחוז...אבל מה יש להם לחטב?!?!?!?שום דבר!!
בנאדם עם מאסת שריר נמוכה לא יכול לחטב כי הוא יוביל את עצמו למצב של תת משקל כי הוא מכריח את הגוף לנצל מאגרי אנרגיה שאין לו ואז הוא ישרוף המון המון המון שריר שגם ככה אין לו!!
לגוף שלכם יש אחוזי שומן גבוהים בגלל שהוא מנסה לשמור על משקל מסוים ובגלל שאין לכם מאסת שריר קצב חילוף החומרים יורד כדי לשמור על מה שנשאר שזה גם ככה לא הרבה
לסיכום...אם אתם במצב של מאסת שריר ירודה ועל אחוז שומן גבוה ומשקל נמוך תמשיכו במאסה והגוף יוכל לנצל את המזון לגדילה אופטימאלית של השריר
אני אשמח אם גיל גרנות יוכל להכנס ולתת פה הסבר קצת יותר מוסמך כדי שאולי תבינו שאני לא מדבר באוויר..
You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
 לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
|