צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-11-08, 00:49   #132
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

אלירן, קודם כול אתה יודע שאני תומך בך - הלוואי וכול החלומות שלך יתגשמו ותצליח בגדול !

אבל, מנסיון אישי, בגיל שלך, אני חלמתי יום-ולילה להזריק as לתחת, לא יחולתי לישון בלילה - כול מה שחשבתי עליו במשך כול היום היה ברזל,אוכל, והחלום - להזריק ולגדול !
החלום שלי התגשם חלקית בגיל 16.5 בערך... עשיתי סיקלון קטן של דיאנבול ... היתי עם חיוך על השפתיים חודש וחצי, היה לי מצב רוח שאי אפשר לתאר, היתי הבן אדם הכי מאושר בעולם !!!!!!!
רציתי להמשיך עם הסייקלים, אבל בגלל בעיות תקציביות בבית - וחוסר עבודה, לא היתה לי אפשרות להמשיך עם זה, לכן עד היום נשארתי בריא - ותודה לאל' שככה יצא !!

כיום אני בן 18, תשאל אותי מה אני חושב "היום" על הסייקל שעשיתי ?
עשיתי טעות, זה היה מיותר, היתי דפוק, אני מצטער על זה, בזבזתי כסף, לא נשאר לי שום דבר מהסייקל הזה, אני לא מתכוון יותר להשתמש בחומרים עד גיל של אחרי הצבא (לפחות) ועד שאני מוצא הכנסה קבועה (בתנאי שאני עדיין יהיה חיי ובריא) בעזרת השם
עכשיו בנוגע ל BB, נשארתי עדיין מורעל, ואני מת על הספורט הזה, לא יכול לחיות בלי ברזלים - אבל בכול מקרה, אני מסתכל על הדברים אחרת (וגם אתה תסתכל על הדברים אחרת) כשאתה תצתרך לפרנס את עצמך לבד, בגיל שלך הכול יחסית פשוט, אבל בגיל מבוגר יותר אתה מתחיל להבין יותר, ולהסתכל על אותם דברים בצורה שונה !
מסכנה: לדעתי, בסופו של דבר (אולי עוד שנה, אולי שנתיים) אתה תבין שכול מה שחלמת עליו ורצית כל כך - כבר לא מעניין אותך !
אבל מה ? אל תקשיב לאף אחד, ואם היום יש לך מטרה - תעשה הכול כדי להגשים אותה, ותעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות היום !
מקסימום תשנה את דעתך, או תלמד מהטעות שלך, אבל יכול להיות שגם לא תשנה את דעתך, תמשיך להיות מורעל, ובסופו של דבר תצליח בגדול !!!!!!!

בכול מקרה
ב-ה-צ-ל-ח-ה גבר !!!

נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 05-11-08 בשעה 00:54.
Bodybuilder מנותק   הגב עם ציטוט