צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-08, 20:16   #121
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_Evolution_Soccer צפה בהודעה
אלירן אחי נראה לי בלעת נפוס 5 מ"ג מקולקל בהודו :):):):).. מבין תרעל ותמוטיבציה שלך אני בגיל שלך הייתי יותר גרוע ממך. תאמין לי (למרות שאני בטוח שלא תאמין לי כרגע אבל בעתיד כן) אתה תתאפס על עצמך עם הזמן ותבין שדברת רק מתוך מורעלות ושגם פה בארץ (אם זה עדיין יענין אותך בכלל בעתיד!!!!) תוכל להגיע לרמות ותוצאות יפות מאוד. כל מה שצריך זה מוטיבציה שלא נגמרת והתמדה אחי וזה כל הקסם.. בכל אופן תאמין לי שתתאמן תשקיע תנוח כמו שצריך במקום לדבר בשלב מוקדם מידי תראה למה זה גרם רק לוויכוחים וחיכוחים עם אנשים אחרים שיגיע הזמן תפתח תנושא של לעבור לחול, אין לך מה לשתף אנשים אחרים בחלומות שלך שנתיים לפני שאתה מתכנן לבצע אותם לך תידע מה יהיה עוד שנתיים. בכל אופן בלי לפגוע אתה באמת נראה טוב לגיל שלך אבל לא משהו נדיר או משהו שאי אפשר לראות וגם לא הכי טוב שאפשר למצוא.. תירד קצת לקרקע נשמה.. תמשיך להשקיע להתאמן לאכול לנוח כמו שצריך ואין לי ספק שבעתיד עם הפוטנציאל שיש לך ואם הרעל שיש לך אם לא יגמר עד אז תפתיע פה הרבה שזלזלו בך, אבל תהיה מציאותי כרגע ביחס למצב נוכחי אחי..

בונא אתה אחד המוזרקים אחי חחחחחחחחחחחחחח
ניראה לי צריך לעשות לך ניקויי לכבד אם אקונומיקה כל שניה אתה מזכיר סייקלים ממש כמוני המשך כך ידידי
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט