צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-11-08, 23:28   #96
Eliran_M
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין

הסמל האישי שלEliran_M

כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

ציטוט:
פורסם במקור על ידי antonator1 צפה בהודעה
כמה שאני תומך וכמה שאני הייתי שמח שאלירן יצליח ברמות הגבוהות ביותר, באמת אני פשוט מצטער להגיד שהמראתם פה גבוה גבוה לשמיים. כשאני התחלתי להתאמן לקראת גיל 17 גם אני הייתי אכלתי בכפית כל מה שסרטי רוקי ופאמפינג איירון למיניהם האכילו אותי למרות שבתאכלס אפילו לא למדתי להתאמן ולאכול כמו שצריך בחודשים הראשונים. לא היה לי אכפת מהבריאות, מהמשפחה, מכסף ומחיי זוגיות - העיקר להיות רוני קולמן הבא. עכשיו כשאני מסתכל אחורה אני פשוט מתבייש בפני לא מעט אנשים על השטויות שאמרתי. יש הבדל בין להיות נעול על מטרה לבין לשקוע בלהט של הרגע שנובע מתוך התלהבות של מתחילים. אני מדבר מנסיון - כשהתחלתי לשחק כדורגל הייתי בטוח שעוד 8 שנים גג אני אככב בגמר ליגת האלופות, כשהתחלתי לנגן על גיטרה חשבתי שאני הוא ג'ימי פייג' של הדור הבא, ואותו דבר גם בענף הזה כצפוי.

חברה' יקרים, אני יודע שאני לא בדיוק האדם הכי צפוי להגיד את השורות הבאות, אבל עשיתם מישראל גיהנום עלי אדמות. אוקיי, אז בשביל להתקדם לשלבים הכי גבוהים באמת אולי צריך לעבור לארה"ב או לאירופה. אבל הבן אדם פאקינג בן 15, הוא עוד בקושי עשה פה משהו, בגיל הזה בארץ יש לכם את כל התנאים שבעולם לשלבים המוקדמים ולהכרת הענף הזה, אתם אפילו לא מבינים עד כמה. עולם אחר עולם שמחר, גם בארץ יש את התנאים לעשות לא מעט צעדים. כמו שאמרו פה, החיים עוד לא מתחילים בגיל הזה, יש עוד הרבה דברים לפני הבחור ועוד הרבה מכשולים ופרשות דרכים שהוא צפוי לעבור. בינתיים תתקדם, תשקיע, תהנה כי בכל זאת אתה עדיין ילד, תמצא לך איזו ילדונת יפה שתחלוק איתך את החיים לזמן מה תהיה פעיל בפורום, תעדכן אותנו לגבי המצב שלך, נשמח כולנו ובמיוחד אני לתמוך בך. אבל עליך להבין שלא רק אתה, אלא גם אני עם פז"מ של שנתיים כמעט בספורט הזה עוד טירונים לגמרי, ההיכרות שלנו עם הספורט ברמות הגבוהות היא ראשונית ומינימלית בהחלט. לא צריך לצאת בהכרזות גרנזיוזיות עם ידע ונסיון כה זערורי.

נ.ב - תפסיקו לחשוב שאם אתם לא עולים על המטוס הראשון החוצה מישראל החיים שלכם הולכים לפח!
אחת ההודעות המפורטות והמושקעות בפוסט ומה אני יגיד לך אחי באמת נהנתי ליקרוא אותה

בחלק מדבריך אתה צודק וחלק אתה טועה טעות מוחלטת יש כמה דברים שאתה לא יודע , ויש דברים שלא צריך לדעת כדי להגיד את האמת

ביגלל זה אמרתי אני עוד שנה וחצי טס מפה שניקח מהארץ את הידע האפשרי וניראה מה קורה ואז נעוף להמשיך תחיים בחו"ל עד אז אני יהיה איתכם כאן בפורום הכי פעיל שאפשר וכל ושלב ושלב יעדכן אותכם ...