ציטוט:
פורסם במקור על ידי yog558
אח שלי הגיבור תמשיך עם הדרך שלך תאמין יש לך תכישורים לפי דעתי כל אלה שאומרים לך ילד ילד יש עוד זמן תעזבו אותכם שטויות בנאדם נעול על מטרה הוא נותן את החיים שלו בשביל זה יש לו רצון מטורף תעשו איתו אימון אחד ותראו איך הוא נותן תנשמה ולא מוותר לעצמו בכלום כל חזרה הוא נאנק וסוחט את עצמו עד הנשימה האחרונה
אני מאמין בך אח שלי שיהיה לך רק בהצלחה
מחכה לאימון החזרה שלך
|
כמה שאני תומך וכמה שאני הייתי שמח שאלירן יצליח ברמות הגבוהות ביותר, באמת אני פשוט מצטער להגיד שהמראתם פה גבוה גבוה לשמיים. כשאני התחלתי להתאמן לקראת גיל 17 גם אני הייתי אכלתי בכפית כל מה שסרטי רוקי ופאמפינג איירון למיניהם האכילו אותי למרות שבתאכלס אפילו לא למדתי להתאמן ולאכול כמו שצריך בחודשים הראשונים. לא היה לי אכפת מהבריאות, מהמשפחה, מכסף ומחיי זוגיות - העיקר להיות רוני קולמן הבא. עכשיו כשאני מסתכל אחורה אני פשוט מתבייש בפני לא מעט אנשים על השטויות שאמרתי. יש הבדל בין להיות נעול על מטרה לבין לשקוע בלהט של הרגע שנובע מתוך התלהבות של מתחילים. אני מדבר מנסיון - כשהתחלתי לשחק כדורגל הייתי בטוח שעוד 8 שנים גג אני אככב בגמר ליגת האלופות, כשהתחלתי לנגן על גיטרה חשבתי שאני הוא ג'ימי פייג' של הדור הבא, ואותו דבר גם בענף הזה כצפוי.
חברה' יקרים, אני יודע שאני לא בדיוק האדם הכי צפוי להגיד את השורות הבאות, אבל עשיתם מישראל גיהנום עלי אדמות. אוקיי, אז בשביל להתקדם לשלבים הכי גבוהים באמת אולי צריך לעבור לארה"ב או לאירופה. אבל הבן אדם פאקינג בן 15, הוא עוד בקושי עשה פה משהו, בגיל הזה בארץ יש לכם את כל התנאים שבעולם לשלבים המוקדמים ולהכרת הענף הזה, אתם אפילו לא מבינים עד כמה. עולם אחר עולם שמחר, גם בארץ יש את התנאים לעשות לא מעט צעדים. כמו שאמרו פה, החיים עוד לא מתחילים בגיל הזה, יש עוד הרבה דברים לפני הבחור ועוד הרבה מכשולים ופרשות דרכים שהוא צפוי לעבור. בינתיים תתקדם, תשקיע, תהנה כי בכל זאת אתה עדיין ילד, תמצא לך איזו ילדונת יפה שתחלוק איתך את החיים לזמן מה

תהיה פעיל בפורום, תעדכן אותנו לגבי המצב שלך, נשמח כולנו ובמיוחד אני לתמוך בך. אבל עליך להבין שלא רק אתה, אלא גם אני עם פז"מ של שנתיים כמעט בספורט הזה עוד טירונים לגמרי, ההיכרות שלנו עם הספורט ברמות הגבוהות היא ראשונית ומינימלית בהחלט. לא צריך לצאת בהכרזות גרנזיוזיות עם ידע ונסיון כה זערורי.
נ.ב - תפסיקו לחשוב שאם אתם לא עולים על המטוס הראשון החוצה מישראל החיים שלכם הולכים לפח!