צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-11-08, 18:20   #628
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_Evolution_Soccer צפה בהודעה
אם אתה אומר אחי.. אם הוא מפחד ממחטים לא חסרים חומרים אוראליים. לא לא הנושא לא באתי להכנס לעומר לחיים רק בטוח שאנשים פה לא גודלים מהאוויר והם עוד מתביישים שלוקחים חומרים אנשים כאלה צריכים לקבל רימון רסס לבית. בכל אופן אני ממליץ לבאטמן בתור מישהו שאכפת לו למרות שלא מכיר אותו.. שירגע קצת עם החומרים ויתחיל לחפש שילובים של חומרים שיעבדו עליו טוב גם בלי הורמון גדילה ואינסולין.. מילא הורמון גדילה אפשר לצרף לסייקל אבל אינסולין במצב שלו מה הוא קיבל מקצוען ולא שמעתי.. השיפור היחידי שהוא יתן לו כרגע זה בנשירת שיער חח. אני בטוח שמצב הנוכחי שלו גרם טסט עם 400 דקה וגם זה בהגזמה פראית!!!!! ויעלה יפה מאוד למצב שלו, הבחור כולה 80 קילו לא צריך להתלהב ולהסחף לתוך מערבולת החומרים צריך להיות עם שכל אחרת לא נגמור בחדר כושר אלא בחדר מתים חחחחחחח עם חטיפים בצד ליד המיטה
אחי אני מתבלבל מי זה באטמן יאנו היטמן אתה קורא לו באטמן?!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח אוי אני בוכההההההההההההה

אנשים שמתביישים בזה מתביישים בעצמם אני לא אומר שצריך לרוץ ברחוב ולצעוק אני לקחתי אני הזרקתי אבל לא צריך גם לשקר כי שקרנים זה דבר זבל ולא רק רימון רסס לתוך הבית גם צריך לכתוב להם פסוק מספר שמות על הפרצוף אם מסור דיסק
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט