ציטוט:
פורסם במקור על ידי Pro_Evolution_Soccer
חחחחח גבר הוא לא לקח קצת כמה כדורי דיבול.. הוא עשה סייקלים עם טסט, דקה, בולדנון ותמשיך לבד.. מה שאני ואתה ועוד הרבה אנשים עושים אז בוא נגיד שאנחנו גם טבעיים.. בחייאת רבאק הורמון גדילה ואינסולין לא עושה תהבדל של בן אדם טבעי או לא טבעי.. ואם כל הכבוד לבאטמן הוא נראה בכללי טוב אבל בוא נגיד שאני כבר בגיל 19 נראיתי יותר טוב ממנו ולא לקחתי חצי ממה שהוא לקח.. וזה לא רק גנטיקה נשמה זה גם קצת שכל לדעת מה לקחת וכמה לא צריך להעמיס על הגוף כמו חומר שאתה יכול לקחת מינונים "שפויים" ולעלות בעקביות כמו שצריך.. בן אדם שעושה pct כמו שצריך לאזן תמערכת ההורמנלית לא יצפה לירידה חדה במשקל ואם הוא עושה גם ניקוי כמו שצריך אין סיבה שלא יעלה את אותו משקל שעלה בסייקל קודם כמעט באותו סייקל שעשה בעבר. אם בן אדם רוצה להשתפר בכמה דרגות מעל בבת אחת ולהתחיל להתעסק בהורמו ןגדילה ואינסולין אני לא אומר שלא יקח אבל בחייאת אחי קודם שיעבוד כמו שצריך עם סייקלים רגילים ויראה כמו בן אדם אחרת למה סתם להרוג תגוף.. שוב אני לא אומר שהוא לא נראה טוב, אבל אם מסתכלים על מה הוא לקח אחי אני לא מתלהב בכלל
|
מאיפה אתה יודע?מי המקורות שלך?
כי לפי מה שזכור לי אני לא חושב שיש מישהו שמכיר את עומר יותר טוב ממני פרט להורים שלו ולאח הטמבל שלו ככה שאם הוא היה לוקח דקה ובולדנון תהיה בטוח שזה היה מגיע אלי ומגיע אליו דרכי ותהיה בטוח שהייתי דופק בו מכות אם הוא היה משתפן כמו כוסית ועושה סייקלים ומתבייש בזה שהוא על חומרים.
וטאחלס בקטע הזה אתה לא יכול להתוכח איתי ידידי ולא יצאנו מהתחת של יואב טל הבלון השמנוני שנתחיל לצאת בהצהרות שאנחנו טבעיים ויש לנו גנטיקה של אלים זה מתאים רק למתחנגלים חביבי.
זה בקשר לעומר
סה"כ אבל אני מסכים איתך ואתה נישמע בן אדם רציני אבל בשיא הכנות עומר בחיים שלו לא נגע במחט הוא רק מסתכל על מחט הוא מתעלף ולא רק אני יגיד לך את זה הבן אדם לא מתבייש בזה או משהו וכל מי שנתקלנו בו בעבר וקשור לתחום עומר הצהיר על זה.
בקשר אלי?חחחחחחחחחחחחחח אני כבר בסייקל ה12 שלי ועל הזין שלי כולם

בכל מקרה מאז שאני ועומר הפסקנו להיתאמן ביחד הוא כבר לא מתאמן כמו פעם ככה שתהיה בטוח שבחומרים הוא לא יגע עכשיו.