צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-10-08, 22:14   #5
or16
חבר פעיל

הסמל האישי שלor16

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
וואלה אחי לא הבנתי כלום ממה שניסית להגיד פה

אז אני ינסה להסביר את זה שוב גבר.....אוקי

אני מדבר על זה שהח'ברה לא כולכךך מושלמת כמו שהם חושבים הם חושבים שלקלל ולעשן נרגילה ולשבת על ספסל ולירוק וכול הזמן לדבר על שבאלי לזיין אותה ובאלי שהיא תימצוץ לי תזין ובאלי לידפוק את אמא שלה.ובאלי ובאלי ועוד פעם לירוק ועוד פעם לקלל.ובסף הכול לשבת על ספספל מסריח..אוקי עכשיו מה שאני ואתה עושים וכול האנשים שהם באמת אוהבים את מה שהם עושים את התחום והלכים אם זה רחוק אחי הם יודעים שלא אוהבים את זה והם יודעים מה כול המפגרים האלה שהם עושים דברים ממש אבל ממש מטופשים חושבים על זה אז בימקום כול הזמן לחשוושב על אנשים אחרים ופתחו כבר פוסט על זה שאיזה גוף אנשים אחרים אוהבים יותר ליראות. ועכשיו בקשר לפוסט הזה.מה שאני רוצה להסביר שיש אנשים פחדנים אחד אחד מפוחדים כמו שפנים ותכלס מפחדים להגיד לאנשים אחרים את המילה הזאת אני שם זין ענק .על כול מי שיעצור אותי (בדרך הכי הכי יפה ונכונה שאפשר ).שכול האנשים האלה שצחוקים יבינו שהם צוחקים על כלום כי הם טיפשים ושהם חיים בסרט ..

אנשים הם חרא אנשים הם זבל זבל זבל זבל.ומי שינסה להפריע לך או לי או לבנאדם אוהב את זה ..אם הוא אוהב את זה והוא יודע שזה כשה לחיות ככה כי הרבה מזלזלים ופשוט זורקים מילים מטופשות כאילו הם איזה מר עולם או איזה בנאדם שתבין..פשוט לא צריך להיתרגש כול פפעם מחדש מישו בא פותח פוסט הלכתי לקריון וזה ואיזה אחד אמר לי ככה ווככה מה אתם חושבים?והוא אוכל את הסרפט וגם בולע
or16 מנותק   הגב עם ציטוט