אשכול: צבא
צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-10-08, 00:09   #38
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

ציטוט:
פורסם במקור על ידי homie צפה בהודעה
אחי אתה בחור שאני תופס ממנו כמו בחור רציני (לפחות מההודעות שלך, והכוונה כבן אדם)
זה כזה בעיה בתכלס להשיג כל יום קופסת גבינה בארוחה בוקר ובארוחה ערב ולהביא קופסת
טונה ושייק לכל יום? אתה הרי יודע בדיוק באיזה שעה תאכל (נטיות של חצי שעה שעה לפה ולשם)
יודע כמעט תמיד מתי אתה חוזר הבייתה, אין לך הפתעות יותר מדי (הכוונה בשירות ג'וב כמובן)
זה יהיה כל כך בלתי אפשרי לשמור על תזונה?
האמת לא , במיוחד אם אתה מכיר מישהו מהמטבח או מהמקומות בבסיס בהם מקבלים אספקה (ומי לא מכיר?)
הבעיה נגיד שקורים ימים שאתה קם ב 7 וטיפה נגיד....ארוחת בוקר אצלנו נגמר ב 7:20 ולא תמיד מספיקים , ארוחת צהריים ב 12 ואז יכולים להביא לך איזה איכסה כמו שניצלונים , איפה החלבון?
סבבה תאכל טונה ופחממות מהארוחה.
בערב סבבה אתה מעמיס קוטג'/גבינה וביצים מהחד"א.

בכל מקרה קורה שאתה בקושי בקושי מגיע לכמויות חלבון טובות בימים מסויימים ולא תמיד אתה יכול להשלים ממסביב.

בנוגע לאימונים לך תדע מה בא לראש למדא"גיות בבסיס ,לפעמים סגור ,לפעמים כן לא למה לא , לך תדע מה בראש שלהם....כמובן יש אימונים בבית באפטרים למי שיש מנוי לחד"כ שזה בנזונה.

הכל עניין של תקופות , עכשיו טפו טפו טפו יש לי איזה חודש של קבוע 4 אימונים בשבוע (בסיס + בבית) , תזונה פלוס מינוס שאני מקפיד , אבל פתאום יבוא לך חודש של תורנויות ויציאות חרא שלך תדע לקמבן אימונים ואולי תיפול על קשיים בכל מה שנוגע לתזונה.

בגלל זה אני אומר , זה לא קל (במיוחד כשאתה עושה חצאים בבסיס עם מדא"גיות כלבות) אבל ממש אפשרי , למרות שלא תמיד הכל תלוי בהשקעה שלך.

עד מתי ספטמבר 07?:cry_1:

Kachok מנותק   הגב עם ציטוט