צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-10-08, 11:20   #97
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
עוד משהו בקשר למתאמנים מתחילים:
כל מתאמן יגדל גם מלזרוק אבנים בחצר ולאכול כמו שצריך, השאלה מי יגדל יותר, זה שזורק אבנים או זה שמרים סלעים.

דרך אגב אני לא חסיד ריפטו, לא קראתי את s.s במלואו ולא עשיתי את התוכנית, אני פשוט שיניתי גישה אחרי שהבנתי שקודם כל צריך ללחוץ 100 קילו לפני שמתחילים לשחק עם כבלים ושיפועים הזויים, וזה תופס גם לגבי שאר הדברים.
תקשיב הויכוח הזה סתמי ... כן אני מסכים איתך ככל שתרים כבד יותר , אתה תגדל ... אין אפס ..

אבל יש משמעות לטכניקה. ויש משמעות לתרגילים מורכבים יותר מבנצ' פרס ודד ליפט.

כדי שתפסיק להיות כל כך נעול בראש שלך , כמו שאלון אמר למעלה . זה נכון כל עניין האפקטיביות משתנה מאדם לאדם , מה שעובד לך לווא דווקא עובד באותה רמת אפקטיביות כמו בתרגילים אחרים מורכבים יותר .

אני מכיר לא קצת אנשים שהתחילו להתאמן בצורה שאתה מדגיש כמתאמן מתחיל ולא ראו התקדמות כלל אחרי חודשיים, ואם זאת שהתחילו לעשות פלייס ותרגילים שיושבים על טכניקה . התחילו לראות תוצאות רציניות .

אין אפס אני בטוח שהגישה שלך היא נכונה לא על זה הויכוח . הויכוח הוא הפסילה שלך האבסלוטית של כל דבר אחר שנוגד את העקרון הדבילי הזה של לא לאמן יד קידמית לא לעשות תרגילים מורכבים לא להיות גמיש בשיט ולהיגד אני מתאמן מתחיל .

אחי זה לא ככה ... הכל עובד אמרת בעצמך . רמת האפקטיביות היא אישית .

בוא נחסוך את הוויכוחים המיותרים , אם התנסחתי בצורה פוגעת , אני מתנצל ידידי. לא היה לי כוונה להעליב או לפגוע .

אנחנו עדיין חברים אחי מעבר לחילוקי דעות מטופשים על שיטות עבודה .

ואל תרגיש שזורקים לך חרא על הפנים, זו לא הכוונה .