ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun
1. ריפטו לא כותב מחקרים, הוא מאמן אנשים והוא יכול ללמד כל מתאמן בעולם משהו שהוא לא יודע.
2. מה שמתאים למתחרים שמתאמנים כמה שנים עם גוף מוזרק לא מתאים ל99% מהפורום כאן כולל אותי כי אנחנו עדיין ברמה של מתאמן מתחיל, ואנחנו כן נגדל רק מתרגילים מורכבים בלי לשחק בקקה עם פשיטות וכפיפות כמו קוקסינלים.
3. אם הבן אדם מתחרה הוא צריך ללמוד לקבל ביקורת.
4. אם לא צריך מחקרים אז אני אבקש ממתחרה מסויים לומר שהוא מביא ביד תוך כדי אימון לפחות פעמיים כדי לגדול יותר, אתה תרוץ לעשות את זה?
זאת התגובה הכי מטומטמת שקראתי בחיים שלי, עכשיו לך למטבח להכין אוכל כי עוד 10 דקות עוברות 3 שעות ואתה תפספס ארוחה. אידיוט.
לא מאמין שנכנסתי לויכוח המפגר הזה אבל התגובות כאן באמת מרגיזות.
גלעד שום דבר מהזלזול שלך כלפי שוגרזזה לא שווה תגובה, אני בשוק שהוא בכלל ענה לך, מינימום כבוד לאדם . לא משנה מי הוא.
ומה זה הקללות האלה חזרנו לכיתה ב?
|
יש משהו במה שאתה אומר אבל עברנו על זה כבר... מה זה הקביעות האבסולוטיות האלו שמתאמן טבעי צריך להתאמן רק בתרגילים מורכבים? את זה בחנת? שכפלת בנאדם עם אותה גנטיקה ובדקת תוצאות בשיטות אימון שונות? התחום הזה רחוק ממדע, ולקחת עובדות מדעיות ולבנות עליהם תיאוריות לא הופך דברים למדע... אז כולם לשמור על ראש פתוח , והעיקר להפסיק לחפור על זה ... ולהתרכז בדיון הזה שכן היה חשוב והיה יכול ללמד מישהו משהו לא פחות מכבודו ריפטו
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
עזרים מומלצים:
רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי
ברכיים.
-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.