ציטוט:
פורסם במקור על ידי Holy_Templar
האמת ...
זה כמו להשוות קוקסינל שרוצה לעבור ניתוח לשינוי מין - לכוס קפה ....
והדגשתי את הבעיה בכלליות... בציטוט שלך, בוויכוח הזה...
רואים את זה יותר מידיי , מגיע אדם עם ניסיון ... גדול, עצום, ומתחרה שנתן את כל כולו לתחום ויש ניסיון של שנים... ומגיעים איזה ילדודס שקראו מחקר וחצי של ריפטו ... והם מתחילים להגיד לו תשמע "אתה עושה לא נכון" . אל תאמן ידיים כי הן מקבלות גירוי מתרגיל כזה או אחר , אל תאכל 6 ארוחות , תעשה רק דדליפט, סקוואטים, ובנצ' פרס, הטכניקה הזו לא נכונה, כן נכונה המחקרים האלה טובים, או לא טובים.
יש לי רעיון בוא לפה רגע שאוכל להצמיד לך את האקדח לעין שלך ולפוצץ לך את המוח על כל החדר... שיתפזר ויצבע את הקירות באדום ... כי בחיים שלי לא שמעתי כל כך הרבה זיוני מוח בבת אחת .
או שיש ילד בן 15 שמתחיל להעביר ביקורת כתף חלשה, בטן חזקה, גב חזק... כאילו אנשים פה מומחים , אלה שאומדים את ההיקף של היד דרך התמונה בכלל הורגים אותי ...
תוצאות מדברות חזק יותר ממילים, ממחקרים, מנתונים ומזיוני מוח.
בקיצור.. וויכוח סתמי ..
זה בכלל לא וויכוח יש מי שיש לו תוצאות וחי את זה והוא באדי בילדר ויש מי שהוא ילד קטן בן 14,15,16,17 שחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו ...
|
1. ריפטו לא כותב מחקרים, הוא מאמן אנשים והוא יכול ללמד כל מתאמן בעולם משהו שהוא לא יודע.
2. מה שמתאים למתחרים שמתאמנים כמה שנים עם גוף מוזרק לא מתאים ל99% מהפורום כאן כולל אותי כי אנחנו עדיין ברמה של מתאמן מתחיל, ואנחנו כן נגדל רק מתרגילים מורכבים בלי לשחק בקקה עם פשיטות וכפיפות כמו קוקסינלים.
3. אם הבן אדם מתחרה הוא צריך ללמוד לקבל ביקורת.
4. אם לא צריך מחקרים אז אני אבקש ממתחרה מסויים לומר שהוא מביא ביד תוך כדי אימון לפחות פעמיים כדי לגדול יותר, אתה תרוץ לעשות את זה?
זאת התגובה הכי מטומטמת שקראתי בחיים שלי, עכשיו לך למטבח להכין אוכל כי עוד 10 דקות עוברות 3 שעות ואתה תפספס ארוחה. אידיוט.
לא מאמין שנכנסתי לויכוח המפגר הזה אבל התגובות כאן באמת מרגיזות.
גלעד שום דבר מהזלזול שלך כלפי שוגרזזה לא שווה תגובה, אני בשוק שהוא בכלל ענה לך, מינימום כבוד לאדם . לא משנה מי הוא.
ומה זה הקללות האלה חזרנו לכיתה ב?