צפיה בהודעה בודדת
ישן 26-10-08, 06:58   #90
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
אני חושב שהדיון הזה (רובו) עוסק בנושא שנוגע לכולנו, וזה איך משלבים את הפיתוח גוף עם החיים ומה החשיבות שלו בעצם. כתבתי על זה כתבה ממש עכשיו ואני מקווה שתפורסם בקרוב (למרות שלא מבטיח כלום עוד לא פרסמו את הראיון שלי עם פואד אביאד).

חוץ מזה... ילדים תפסיקו, איש באמונתו יחיה. תפסיקו לחפור ותתחילו לדבר לעניין... איך אתם משווים את עצמכם בתור ילדים טבעיים בני 15 לגלעד שמתחרה ורואה את העתיד שלו שם? איזו אמת השוואה יש בינכם בכלל? אחד באדיבילדר והשני... מתאמן בחדר כושר שמנסה להשכיל ותעל את האימונים שלו... זה כמו שתשוו ילד שמשחק כדורגל בשכונה לספורטאי שמתאמן באופן מסודר בקבוצה.
האמת ...

זה כמו להשוות קוקסינל שרוצה לעבור ניתוח לשינוי מין - לכוס קפה ....

והדגשתי את הבעיה בכלליות... בציטוט שלך, בוויכוח הזה...

רואים את זה יותר מידיי , מגיע אדם עם ניסיון ... גדול, עצום, ומתחרה שנתן את כל כולו לתחום ויש ניסיון של שנים... ומגיעים איזה ילדודס שקראו מחקר וחצי של ריפטו ... והם מתחילים להגיד לו תשמע "אתה עושה לא נכון" . אל תאמן ידיים כי הן מקבלות גירוי מתרגיל כזה או אחר , אל תאכל 6 ארוחות , תעשה רק דדליפט, סקוואטים, ובנצ' פרס, הטכניקה הזו לא נכונה, כן נכונה המחקרים האלה טובים, או לא טובים.

יש לי רעיון בוא לפה רגע שאוכל להצמיד לך את האקדח לעין שלך ולפוצץ לך את המוח על כל החדר... שיתפזר ויצבע את הקירות באדום ... כי בחיים שלי לא שמעתי כל כך הרבה זיוני מוח בבת אחת .

או שיש ילד בן 15 שמתחיל להעביר ביקורת כתף חלשה, בטן חזקה, גב חזק... כאילו אנשים פה מומחים , אלה שאומדים את ההיקף של היד דרך התמונה בכלל הורגים אותי ...

תוצאות מדברות חזק יותר ממילים, ממחקרים, מנתונים ומזיוני מוח.

בקיצור.. וויכוח סתמי ..

זה בכלל לא וויכוח יש מי שיש לו תוצאות וחי את זה והוא באדי בילדר ויש מי שהוא ילד קטן בן 14,15,16,17 שחושב שהוא יודע משהו מהחיים שלו ...

נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 26-10-08 בשעה 07:02.
Holy_Templar מנותק   הגב עם ציטוט