אשכול: תפריט חיטוב
צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-10-08, 21:53   #14
psycho_man
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 8
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shlomi1994 צפה בהודעה
גבר יש לי שאלה ממש לא ברורה אם נגיד הייתי אוכל מקסימום 1500 קלוריות והbmr שלי הוא 1700 +פעילות יום יומית של נגיד 500 קלוריות או יותר איך אני לא יורד בחודש 1 קילו זה יוצא מינוס של 700-600 קלוריות
הנוסחאות לא מדויקות למרות שהן יכולות לתת נתון יפה וקרוב, אז יכול להיות שיש לך חילוף חומרים איטי.
שנית, האם באירובי אתה באמת שורף 500 קלוריות? איזה סוג אירובי אתה עושה, כמה זמן ומהי דרגת הקושי? אפשרות שלישית - אתה טועה בחישוב הקלוריות שאתה צורך. לזרוק "אני אוכל מקסימום 1500 קלוריות" - תחשב במדויק, אם זה כך אז אין מה לדאוג.
עוד דבר- אם חזרת מדיאטה חריפה או אפילו דיאטה מסויימת בערכים זהים מידי יום - הגוף הסתגל לדיאטה ואחת הדרכים היא לקחת מאזן ניטראלי (לצרוך לפי הבזבוז הקלורי) במשך שבוע-שבועיים ואז להתחיל חיטוב, ככה זה נותן פוש לגוף (הוא משתחרר מרוב ההרגלים של הדיאטה ומכין אותך פיזית ופסיכולוגית לתהליך של החיטוב)
בכל מקרה, נראה לי שגם בגרעון שמסתכם בלפחות אירובי ואפילו צמצום תזונה למינימום הגיוני עדיין אתה אמור לרדת ק"ג אחד לפחות.
psycho_man מנותק   הגב עם ציטוט